≫ 

Nađ o onom nestanku struje protiv Hrvata: Jokan u tunelu viče "sad je vreme", oni u nikad većoj frci

"Okupili su se kao ovčice u tor kada uđe vuk", poručio je bivši reprezentativac

  • 2
Albert Nađ Foto: MN Press

Albert Nađ, nekadašnji fudbaler Partizana i reprezentacije Jugoslavije, bio je u nedelju popodne gost na TV Arena Sport gde je govorio o aktuelnim, ali i onim "arhivskim" temama!

To se najviše odnosi na mečeve u crno-belom dresu, kada je Partizan igrao protiv Njukasla i Petražalke kvalifikacije za Ligu šampiona, kao i onda dvomeč sa Hrvatskom u kvalifikacijama za EP 2000.

Jugoslavija je u Beogradu igrala 0:0 sa Kockastima, a meč će ostati upamćen i po tome što je sredinom drugog poluvremena nestalo struje na Marakani.

- Joj Hrvatske kad je nestalo struje. Ne znam ko se više uplašio, mi ili oni. Znam samo da su se oni okupili kao ovčice u tor kada uđe vuk. Peđa je igrao sa Šukerom, ja sam u Betisu igrao sa Jarnijem. Sećam se kad mi je Šimić prišao i rekao: "Stari, šta je ovo." Kažem mu: "Ništa, ćuti, stani ovde dok ne vidimo šta je" - rekao je Nađ i dodao:

- Još kad smo ušli u tunel, tek se tu ništa ne vidi! I onda, sećam se kad je Jokan u datom trenutku rekao: "E, sad je vreme." A oni u još većoj frci... to su neke anegdote... Ali, revanš u Zagrebu mi je bila najlakša utakmica u karijeri. Znali smo da ništa ne sme da nam se desi, jer bi oni bili počišćeni iz evropskih takmičenja, a mi nismo imali šta da izgubimo.

Video: Napustio sam fudbal zbog kopački broj 51, a onda me je video Ranko Žeravica i dovao u Zvezdu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA