Žreb za Ligu Konferencija: Čukarički može i do plej-ofa, Vojvodina dobila najtežeg rivala

Brđani idu u Švedsku ili Sloveniju ako prođu dalje, Voša "udara" na LASK

  • 2
FK Čukarički Foto: MN Press

Fudbaleri Čukaričkog saznali su imena potencijalnih rivala u 3. kolu kvalifikacija za Ligu Konferencija, ukoliko, naravno, preskoče svoje rivale u 2. kolu!

Brđane najpre čeka dvomeč sa Sumgaitom iz Azrebejdžana, a u slušaju plasmana dalje ići će na boljeg iz duela Hamarbi (Švedska)/Maribor (Slovenija).

Što se tiče Vojvodine, izabranici Slavoljuba Đorđevića nisu imali sreće! Ako izbave litvanski Panevezis, u narednoj rundi rundi će naleteti na austrijski LASK.

Podsetimo, potencijalni rivali Čuke pred žreb bili su: Apolon Limasol (Kipar)/Žilina (Slovačka), Suduva (Litvanija)/ Rakov (Poljska), Hamarbi (Švedska)/Maribor (Slovenija) i Kopenhagen (Danska)/Torpedo-Belaz Zhodino (Belorusija).

Voša jedefinitivno loše prošla, jer su pored LASK-a u skraćenoj grupi imali još parove  Sutjeska (Crna Gora)/Makabi Tel Aviv (Izrael), CSKA (Bugarska)/Liepaja (Litvanija), Karabag (Azrebejdžan)/Ašhod (Izrael).

Utakmice 3. kola kvalifikacija za LK su na programu 5. i 12. avgusta, a vredi pomenuti da su i Čukarički i Vojvodina prvo domaćini. S druge strane, PaKeslrtizan će, ukoliko izbaci Dunajsku Stredu, najpre biti gost Sočiju ili Kesli u 3. kolu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Doktor1

    19. jul 2021 | 14:32

    Ako se Vojvodina brani sa 10 igraca na svojih 20m kao u prvom kolu lige, mozda i prodju

  • Marko

    19. jul 2021 | 15:07

    Lask ozb ekipa... Steta za vosu ako prodju 2 kolo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA