≫ 

Šta će biti sa Grujićem? Nema zvaničnih ponuda, Klop dobio ludu ideju da ga menja s Holanđanima

Pred Markom su dani odluke na Enfildu...

  • 5
Marko Grujić Foto: MN press

Iako postoji želja Liverpula da proda srpskog reprezentativca Marka Grujića, za sada nijedna zvanična ponuda nije stigla na adresu slavnog kluba koja bi zadovoljila apetite trenera Jirgena Klopa.

Procena je da Crveni neće pustiti Grujića za manje od 18 miliona evra. Najbliži toj sumi je bio Sasuolo koji je nudio 13 pošto vidi visokog vezistu kao zamenu za Manuela Lokatelija koji će se najverovatnije preseliti u Juventus.

Od Grujića još uvek nije odustao ni Porto. Odlično je Srbin prošle godine igrao za portugalskog velikana, pogotovo u drugom delu sezone, ali nekadašnji šampion Evrope nudi samo novu pozajmicu što Liverpulu ne odgovara.

Jirgen Klop bi najradije ovog leta prodao sve viškove (Šaćiri, Origi, Grujić...) kako bi prikupio dovoljno novca za novog vezistu i krilo.

A kada je već tako, javila se čelnicima Liverpula vrlo zanimljiva ideja po kojoj bi Grujić karijeru mogao da nastavi u Holandiji.

Naime, gigant sa Enfilda bi ponudio Srbina u direktnoj razmeni za najboljeg fudbalera PSV-a Donijela Malena, kojeg traži i Borusija iz Dortmunda.

U svakom slučaju, pred Markom su dani odluke iako je optuptovao na pripreme u Austriju.

Video: Ludnica u Lučanima: Mirić golom u 99. minutu doneo pobedu Kragujevčanima

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cigo

    20. jul 2021 | 08:06

    proda ce ga u staro gvozdje

  • Бане

    20. jul 2021 | 07:58

    Под хитно у неки мањи клуб за минутажу да се бори а не овде да буде резерва дрвеном Хендерсону,стакленом Кеити и килавом Оксу ...

  • 🔴🔵⚪

    20. jul 2021 | 08:11

    Ovaj ako nastavi ovako, oborice svecki rekod u pozajmicama🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA