Bejl doneo odluku o nastavku karijere

Velšanin se vraća u Real gde će sarađivati sa Ančelotijem koji ga je i doveo u Madrid

  • 0
geret bejl Foto: Tanjug/Ap

Velški fudbaler Geret Bejl doneo je odluku o nastavku karijere nakon sezone provedene na pozajmici u Totenhemu, gde ga je poslao Real Madrid. Spominjao se odlazak u MLS, pisalo se o mogućoj penziji ali reprezentativac Velsa i sledeće će godine biti u španskom klubu za koji je ugovorno vezan do leta 2022.

Odlazak Zinedina Zidana i dolazak Karla Anćelotija na Realovu klupu za Bejla predstavlja mogućnost novog starta jer upravo je italijanski trener bio taj koji ga je 2013. doveo u klub.

Real bi ga rado prodao

Nije nepoznato da se Real Madrid pokušava rešiti Bejla, prvenstveno zbog astronomske plate od 600 hiljada funti nedeljno. S obzirom na to da mu ugovor ističe za godinu dana, plan o prodaji kojim bi se našao novac za dolaske novih igrača bio je opravdan.

U tom se kontekstu najčešće  je spominjan kao igrač na kojem bi se mogla zaraditi pristojna svota, koja bi potom bila uvećana i ponuđena Pari Sen Žermenu za Kilijana Embapea.

Takođe, poslednjih dana spominjalo se i da bi Bejl mogao okončati karijeru i posvetiti se uživanju u golfu, ali prema navodima španskih medija, taj će plan još neko vreme pričekati.

Velšanin je za Real Madrid odigrao 251 utakmicu uz učinak od 105 golova i 68 asistencija. S klubom je osvojio 13 trofeja, od čega četiri u Ligi šampiona i dva u španskom prvenstvu.

Video: Uslovi su više za vaterpolo nego za fudbal: Ni pljusak nije zaustavio utakmicu Proleter - Partrizan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA