≫ 

Premijer liga se seli sa Sport kluba na Arenu: Televizijska transfer bomba!

Arena saopštila veliku vest i objavila da je potpisala šestogodišnji ugovor sa najjačom fudbalskom ligom sveta

  • 33
FK Mančester Junajted - FK Liverpul

Foto: Tanjug/AP

Godinama ljubitelji sporta u Srbiji gledaju Premijer ligu Engleske na Sport klubu, ali to će se promeniti od naredne sezone! Naime, kako je saopštila Arena Sport, ova TV kuća je postala nosilac prava za takmičenje od sezone 2022/23 za teritoriju čitave bivše Jugoslavije.

Ugovor je potpisan na šest godina.

- Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu - rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer Lige, izjavio je:

- Premijer Liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer Liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

Video: Istorijski ugovor za FSS sa Telekomom i Arenom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Blagajnik

    20. jul 2021 | 12:56

    Kada se rasipaju našim novcem i plaćaju lige višestruko iznad tržišne vrednosti samo da bi naštetili SK-u. Jadni smo i bedni

  • dr.

    20. jul 2021 | 13:05

    Transver bomba na grbači naroda koji placaju porez!!

  • Dar

    20. jul 2021 | 12:58

    Svaka čast za Telekom Srbiju i Supernovu.Čestitke🇷🇸👍🏼😁😁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA