≫ 

Bivši igrač Kairata: Zvezda mi je u srcu, u Almatiju sam proveo najbolje godine - biće 1:1!

Žarko Marković je kao igrač Kairata svojevremeno izbacio crveno-bele iz Evrope

  • 1
Žarko Marković Printskrin: Youtube/Soccer Media

Trenutno igra za Železničar iz Pančeva, ali je iskusni srpski defanzivac Žarko Marković 2015. godine bio učesnik dvomeča između Kairata i Crvene zvezde koji je pripao timu iz Almatija!

Otuda i ne čudi što su kazahstanski mediji kontaktirali Markovića pred novi duel pomenutih timova, u nameri da iz njega izvuku određene informacije oko toga ko je favorit.

- Teško mi je da kažem za koga ću navijati. Zvezda je moj voljeni tim i tim moje porodice, a Kairat je moj omiljeni tim u kom sam proveo četiri najbolje godone profesionalne karijere. Zato je teško odlučiti - rekao je Marković i dodao:

- Zvezda je poslednje tri-četiri godine sve jača i jača. Pošto je UEFA uklonila pravilo gostujućih golova, ne mogu da kažem ko je ovde favorit. Možda je Zvezda mali zbog toga što će se sve odlučivati u Beogradu. Naravno, i Kairat ima dobar tim i igrače koji mogu da reše utakmicu. Mislim da su crveno-beli stigli u Almati da pobede, mada je moja prognoza da će u prvom meču biti 1:1.

Marković je, inače, za Kairat nastupao od 2014. do 2018. godine. Prethodno je igrao za Sopot, BASK i Gaz Metan, a po povratku iz Kazahstana branio je boje Inđije, Radnika iz Surdulice i Radničkog iz Niša.

Podsetimo, Kairat i Zvezda prvi meč igraju u sredu od 16.00 časova po srednjeevropskom vremenu - uz samo 4.800 navijača na tribinama koliko je domaćin dozvolio.

>>> Zvezda danas (16.00) iz dalekog Kazahstana kreće u novi napad na Ligu šampiona. Rival je stari dužnik Kairat, a kvota na pobedu šampiona Srbije je 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Kairat - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srpska

    21. jul 2021 | 11:41

    ko ovog uopste pita za misljenje?? mi imamo nas cilj liga sampiona a ovo su usputne stanice i odmah padaju u zaborav

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA