≫ 

Degenek reagovao na info da je "bušio" transfer Dragovića da se osveti Zvezdi: "Sramno je šta pišeš"

- Sramno je što pričaš takve gluposti - napisao je štoper crveno-belih na poruku na društvenim mrežama

  • 15
Miloš Degenek, Dejan Stanković, Nemanja Milunović Nemanja Milunović i Miloš Degenek su prošle sezone bili stub odbrane ekipe Dejana Stankovića; Foto: MN Press

Misterija Miloša Degeneka i njegovo sklanjanje iz tima Crvene zvezde i dalje je pod velom tajne. Zvezdina odbrana na startu sezone ne deluje obećavajuće, ali Degeneka i dalje nema u timu.

Igrao je Babić protiv Vojvodine i pokazao ozbiljne nesigurnosti, kasnije protiv Kairata zaigrao Radovan Pankov, ali je odbrana crveno-belih izgledala još gore.

Odlazak Nemanje Milunovića, koji je bio stub odbrane, ali i izostavljanje Miloša Degeneka, očigledno je drastično uticalo na Zvezdinu odbranu, koju ne može da "pokrpi" ni iskusni Aleksandar Dragović na startu nove sezone.

Dok se navijači pitaju šta se desilo sa Degenekom i zašto je tek tako sklonjen iz tima, iako mnogi veruju da je upravo on idealan partner Dragoviću na poziciji štopera, fudbaler Zvezde se oglasio na svom Tviter profilu, i to kao reakcija na jednu poruku navijača na Tviteru koji je napisao da je navodno Degenek sabotirao transfer Aleksandra Dragovića, kako bi se osvetio Zvezdi.

Info zašto Miloš Degenek ne igra za Zvezdu - zato što je, kada su hteli da ga prodaju, iz osvete ubeđivao Dragovića da ne potpisše za Zvezdu. Sklonjen je iz ekipe i biće uskoro prodat. Info je proveren 100% - napisao je izvesni Mr.Aleksic.

Ipak, brzo mu je stigao odgovor i to lično od Degeneka.

- A ja ti kažem da ti info nije tačan 1000%, a još sramnije je sto tvrdiš takve gluposti. Živi bili pa videli. Sve najbolje - napisao je Degenek.

Podsetimo, Crvena zvezda je kiksnula u prvom kolu Superlige pošto je igrala 0:0 sa Vojvodinom, dok je u prvoj evropskoj utakmci poražena od Kairata na gostovanju sa 2:1.

Da li će to usloviti povratak Degeneka u startnu postavu, ostaje nam da vidimo već ovog vikenda, kada Zvezda dočekuje Mladost iz Lučana u subotu od 21.00 na Marakani.

Video: Delije spremile koreografiju za povratak na tribine: Podsetile na proslavu titule Balom na vodi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oki

    22. jul 2021 | 11:33

    Prodali Milunovića koji je igrao odbranu i davao golove.Odstranili Degeneka,doveli igrače koji ne vrede ni pare.

  • ja

    22. jul 2021 | 14:01

    Pa kad je davao prvi interjvu Dragovic poslije potpisa rekao je da ga je najviše Degenek nagovarao da potpise.. tako da ove gluposti ne treba ni citati

  • 🔴🔵⚪

    22. jul 2021 | 11:12

    Klasicna ganija, sta drugo reci...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA