"Bolje što je 1:0, da budemo na oprezu u revanšu": Štoper Partizana uveren u prolaz u 3. kolo

Vujačić i saigrači iz odbrane crno-belih odradio je odličan posao protiv Slovaka

  • 2

Partizan je ispunio primarni cilj protiv Dunajske Strede, pobedio je, pa će na revanš sa prednošću koja je, ruku na srce, mogla biti daleko ubedljvija da su crno-beli iskoristili niz velikih šansi pred golom Slovaka.

Ovako, sa 1:0 će čekati revanš u koji će, što je možda i najvažnije za samopouzdanje, ući svesni činjenice da su zaista kvalitetniji tim od DAC-a.

- Odigrali smo dobru utakmicu, svorili veliki broj šansi, zicera, nismo iskoristili te šanse, postigli samo jedan gol, i to je možda ono za čim treba da žalimo - sumira učinjeno u četvrtak uveče odlični štoper crno-belih Igor Vujačić.

- Ali u ostalim segmentima igre, kontrolisali smo meč 90 minuta, nismo dozvolili protivniku da napravi iole ozbiljniju šansu, tako da možemo biti zadovoljni. Idemo sa pozitivnim rezultatom u Slovačku. Sve je na nama.

Žestoke duele si vodio sa jakim napadačima Slovaka?

- To je u opisu moga posla, ne štedim se, ne štede ni oni mene. Ovaj put sam izašao kao pobednik, videćemo kako će biti tamo.

Kakav revanš očekuješ?

- Očekujem identičan meč, nadam se da ćemo imati pristup kao i kod kuće što smo imali, jer nema razloga da ih se plašimo. Videli smo da možemo, tako da je sve na nama.

Da li je ovakav rezultat možda i bolji, zbog opreza u drugoj utakmici?

- Svakako, slažem se. Ja bih potpisao da je bilo 2:0, 3:0, lepše je, ali šta da se radi, ne možemo da biramo rezultat. Stvarali smo šans , nismo postigli više od jednog gola, i kad sve sumiramo moramo biti zadovoljni.

Za 90 minuta nisu imali šansu, šut na gol...

- Kontrolisali smo utakmiciu 90 minuta, dobro smo "stajali" na terenu, osim tih poslednjih pet minuta kada je možda došlo i do pada koncentracije i umora. Igrali smo izvanredno 85 minuta, izvanredno u polju... Ekipa protiv koje smo igrali je mlada, dobro stoji, odlični pojedinci...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Arči

    23. jul 2021 | 10:55

    Igrali ste sasvim dobro 55 minuta, posle toga vam je dusa bila u nosu…

  • Dzoni

    23. jul 2021 | 11:32

    Ma sta rece, pa bolje bi bilo da je 7:0 onda bi lagano isli

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA