Potvrđena optužnica Ognjenu Vranješu, preti mu pet godina robije

Nekadašnji reprezentativac BIH moraće na sud

  • 6
Ognjen Vranješ Foto: Nikola Tomić

Protiv poznatog banjalučkog fudbalera Ognjena Vranješa i njegovog brata Stojana, potvrđena je optužnica zbog napada na mladića i devojku, a koji se desio prošle godine u Robnoj kući "Boska" u Banjaluci, prenosi Blic.

Početak suđenja braći Vranješ zakazan je za 13. septembar, a prema najavama preti im do 5 godina robije zbog nanošenja telesnih povreda.

Podsetimo, Ognjen Vranješ potukao se u junu  prošle godine u Banjaluci. Svađa je izbila u restoranu "Agape", a sukob se desio na izlasku iz restorana, tačnije na drugom spratu robne kuće "Boska" kod pokretnih stepenica, a portal banjalukainfo navodi da je Vranješ jednog momka udario pesnicom u lice i tom prilikom mu izbio zub.

On se od siline udarca skotrljao niz stepenice i zadobio povrede kao i njegova devojka. Vranješ je tada uhapšen i odveden na saslušanje.

Vranješ je prethodno navodno dobacivao devojci koja se nalazila u društvu tog mladića, a nakon što se ovaj pobunio nekadašnji reprezentativac BiH je ustao i udario ga.

Video: Prvi potez Ognjena Vranješa nakon skandala sa Jelenom Karleušom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA