≫ 

Španci pišu: Embape napušta PSŽ, Parižani već našli zamenu

Napadač ima ugovor na još godinu dana, ali klub mora da ga proda jer ne želi da potpiše novi

  • 1
Kilijan Embape

Foto: Tanjug / AP

Španski "As", prenosi da je Kilijan Embape obavestio je upravu kluba da ne namerava da potpiše novi ugovor sa klubom. Zvezda tima ima ugovor na još godinu dana, a ne namerava da ga produži.

Odavno je poznato da je želja Francuza da obuče dres Real Madrida, a ovo bi mogla da bude idealna prilika da se to i ostvari. On je čekao kraj Eura da obavesti čelnike o odluci.

Za sada nije poznato hoće li francuski klub pregovarati sa madridskim timom kako bi izvukao određeno obeštećenje ili će svim silama pokušati da ga zadrži do isteka ugovora kako bi u međuvremenu probali da ga ubede da ostane.

U klubu ne prepuštaju ništa slučaju, zamena za Embapea već je pronađena, reč je o Polu Pogbi. Visoki vezista odavno je na radaru bogatog francuskog kluba.

Ono što ide u prilog PSŽ-u je to što je Pogba obavestio čelnike Mančester junajteda da ne želi da produži ugovor. I njemu ističe ugovor narednog leta i velike su šanse da se po njegovom isteku preseli u domovinu i pokuša da konačno dođe do pehara Lige šampiona.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    24. jul 2021 | 11:56

    Kako Pogba moze da bude zamena Embapeu, kad je on vezni igrač, a ne napadač? A što se tiče lige šampiona, ako pogba zeli da osvoji jednu, onda bolje da ostane u Mančesteru, jer ovi prave paklen tim…

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA