≫ 

U Srbiji se igra strašan fudbal: Imamo najefikasniji meč od početka Superlige

Kiša golova u Nišu, Radnički bolji od Napretka

  • 4
Radnički Niš Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Fudbaleri Radnički iz Niša i Napretka iz Kruševca odigrali su najefikasniji meč od starta Superlige, pošto je domaći tim u jednom od derbija kola slavio rezultatom 4:2 (1:2)!

Ovaj duel je doneo sve ono zbog čega se fudbal inače i voli: visok intezitet, goleadu i preokret kreiran od strane Nišlija koji su gubili na poluvremenu.

Napredak je već u 2. minutu izveo sjajnu akciju, navala tima je izbegla ofsajd zamku, a Kočiću nije bilo teško da matira Kahrimana. Kao ni Mitroviću na drugoj strani u 13. minutu, kada je iskoristio asistenciju Mićubićija i pogodio za 1:1.

Kapiten Radničkog Nikola Stanković igrao je rukom u 31. minutu u svom kaznenom prostoru, a koliko je penal bio očigledan govori i podatak da sudija Mitić nije ni konsultovan od strane VAR sobe. Loptu na belu tačku je stavio iskusni Saša Marjanović i jakim udarcem matirao je Damira Kahrimana.

Radnički je do preokreta stigao za samo pet minuta. najpre je Nikola Vujadinović u 57. minutu glavom zakucao loptu u mrežu vasiljevića, da bi Škrbić u 62. pogodio za 3:2. Da bodovi ostanu u Nišu, pobrinuo se rezervista Kasalica u 76. minutu.

Vredi pomenuti da su Nišlije u 1. kolu igrale 1:1 u Suborivi, dok je Napredak dobio Kolubaru sa 3:0 - kao i da je najefikasniji meč do sada u SL odigran u petak u Kragujevcu gde je domaćin savladao Spartak sa 3:2.

U nastavku pogledajte i golove sa ovog meča:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majo

    24. jul 2021 | 21:06

    Jel ono bese napredak iznenadio nis u borbi za opsranak prosle god, a jeste.. I sad iz dva u jedan

  • srb

    24. jul 2021 | 21:29

    Ako se u Srbiji igra strašan fudbal onda sam ja Ajnštajn

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA