≫ 

Stanković posle Lučana: Ne može uvek da se pobeđuje 3:0 i 4:0...

Strateg srpskog šampiona ističe da je ovo tek jedan stepenik ka dizanju forme

  • 22

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković nije bio preterano pričljiv odmah posle meča u kom je njegom tim savladao Mladost iz Lučana.

Upitan da prokomentariše utiske posle prvog trijumfa u novoj sezoni, Stanković je rekao:

- Dosta teška utakmica. Rival igra presing jedan na jedan po celom terenu i malo smo imali problema da se rešimo toga. Zadovoljan sam, ne može sve da se pobeđuje sa tri ili četiri nula. Želimo korak po korak, da dođemo do našeg ritma i željene forme. Ovo je bio prvi stepenik, u sredu nas očekuje sledeći. Naravno, uz publiku je sve lakše, oni znaju kad je teško i uvek su uz nas - poručio je trener Zvezde u kamere TV Arena Sport.

S druge strane, trener Lučlanaca Ivan Stefanović je dodao:

- Utakmica je bila kakvu smo očekivali. Zvezda je pokušava da ugrozi gol iz poseda i to dobro radi. Imaju individualno jake igrače i veoma ih je teško čuvati. Pokušavali smo da iz polukontri i kontri ugrozimo rivala, imali smo jednu lepu šansu Radivojevića u prvom poluvremenu, ali nas je gol nakon pada koncentracije poremetio.

- Zvezda je veliki klub, veliki tim i veoma je teško juriti rezultat na Marakani. Čestitam mojim momcima na borbenosti, okrećemo se narednoj utakmici protiv Vojvodine - poručio je Stefanović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Severac

    24. jul 2021 | 23:28

    Imaš ti problem sa presingom konstantno, provalili su te svi treneri.....nemaš plan B.....Stisnu nas , mi loptu ne znamo da iznesemo preko pola. Loša , preloša igra

  • 534

    24. jul 2021 | 23:31

    Tako je. Posle serije pobeda od 4:0 možemo sebi da dozvolimo i jednu minimalnu pobedu. Moraju nekada i golgeteri da predahnu. Ko će u ekipi Kairata postići 2 autogola u revanšu?

  • 🔴🔵⚪

    24. jul 2021 | 23:30

    Hvala ti Dejane sto si ostao na klupi i omogucio nam da ove godine osvojimo titulu! Ipak, nije trenerski posao za tebe. Drzi se Slavije...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA