Mozzart daje najveće kvote na svetu: Klub Briž 1,30, CSKA Moskva 1,70, Viktorija Plzen 1,77

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
Dušan Tadić, FK Ajaks, FK Briž Foto: Profimedia

Mesec bogatog fudbalskog programa je u punom jeku, a pred vama su ove nedelje tri poklon kvote kakve nećete naći nigde na svetu.

Odsteri su bili široke ruke na susretima šampionata Češke, Belgije i Rusije. Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu. Takve kvote nećete naći nigde, a ako nam ne verujete, proverite...

VIKTORIJA PLZEN - MLADA BOLESLAV (NEDELJA, 16.00), KEC 1,77

Jedan od najjačih čeških timova poslednjih godina, Viktorija Plzen, na najbolji mogući načinje otvorio novu sezonu. Prošlog četvrtka je savladao Dinamo iz Bresta u prvom susretu 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencije sa 2:1. Sad je vreme za premijeru i u domaćem šampionatu, a prvi rival je Mlada Boleslav.

Plzenov sastav je pretrpeo osetne promene tokom leta. Ubong Ekpaj je prešao u Slaviju, Adam Hlušek je u poljskoj Termaliki, Tdenek Ondrašek u FCSB-u, a David Liberski u Domažlicama. Umesto njih stigli su Modu N'Diaje iz MAS-a i Džon Moskera iz Libereca. Plzen nije izgubio od Mlade Boleslav na poslednja četiri susreta, od 2019. godine. Tri puta ga je savladao, a poslednji okršaj, u februaru ove godine završen je rezultatom 2:2. Pamti se pobeda iz maja prošle godine sa 7:1. Igra GG tradicionalno dolazi na mečevima ova dva tima. Obe ekipe su dale barem po gol na poslednjih osam susreta.

KLUB BRIŽ - EUPEN (NEDELJA, 16.00), KEC 1,30

Kreće Klub Briž u odbranu titule, koju je prošle sezone osvojio drugi uzastopni put. Nisu morali ovog leta da žure sa pripremama, već su obezbedili grupnu fazu Lige šampiona, tako da mirno mogu da prave sastav za novu sezonu. Zato ne žure ni sa pojačanjima. U Bajer Leverkuzen je ovog leta otišao Odilon Kosunu za 23.000.000 evra, a tek je u subotu angažovana njegova zamena, Stenli Nsoki, defanzivac Nice. U Briž su u ovom prelaznom roku stigli još i Noa Lang (Ajaks) i Eduard Sobol (Šahtjor), na koje je ukupno potrošeno 16.000.000 evra.

Očekuje se da Belgijanci ne stanu na tome. Pre toga očekuje ih utakmica sa Eupenom, timom koji su prošle sezone dva puta ubedljivo savladali, sa po 4:0 i 3:0. Nema razloga da sličan ishod ne bude i danas.

CSKA MOSKVA - UFA (NEDELJA, 19.00), KEC 1,70

Prvi put posle dugog niza godina CSKA iz Moskve ove sezone ne nastupa u Evropi. Iza sebe ima razočaravajuću sezonu, završio je na šestom mestu u Premijer ligi Rusije, pa se zato očekivalo da će tokom leta da dođe do totalne rekonstrukcije tima. Za sada se to nije desilo, stigao je samo novi trener Aleksej Berezucki, koji je zamenio Ivicu Olića.

Hrvat je napustio Armejce pre debija na klupi, zbog neslaganja sa upravom. U međuvremenu angažovana su samo dva pojačanja, iz Sočija je došao Anton Zabolotnji, a iz Lokomotive je za 170.000 evra kupljen Maksim Muhin. Vratio se i Adolfo Gajič iz Beneventa, gde je igrao na pozajmici, što je možda i najveće pojačanje. Ufa ne spada u red jačih klubova u Rusiji, prošle sezone je izborila opstanak u eliti tek u poslednjem kolu pobedom nad Arsenalom iz Tule. CSKA i Ufa su se poslednji put sastali u maju, kada je baš u Moskvi meč završen 1:1. Nikada do sada gosti nisu savladali Moskovljane na takmičarskoj utakmici. Od poslednjih 15 zvaničnih okršaja Armejci su dobili devet, dok je šest mečeva završeno nerešenim rezultatom.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA