≫ 

Slavoljub Đorđević besan kao ris: Postoje neke stvari koje ne bih komentarisao!

Trener Vojvodine nije bio zadovoljan partijom svog tima

  • 9

Trener Vojvodine Slavoljub Đorđević bio je ljut posle meča koji su njegovi igrači izgubili sa 2:0, ali je čestitao Partizanu na pobedi uz opasku da neke stvari ne bi da komentariše.

Dugo su nonivari TV Arena Sport čekali da se kormilar Novosađana pojavi u miks-zoni, a kada je stigao usledio je rafalni odgovor na konstataciju da je razočaran.

- Normalno da ću da budem razočaran kada primimo gol koji smo primili. Od priprema nam se to dešava da ulazimo slabo u prvo poluvreme. Kada smo dolazili do naše igre, pravili smo individualne greške. Ne zameram ništa momcima. Partizan je danas bio bolji. Čestitam im. Postoje neke druge stvari koje ne bih komentarisao. Kao što sam rekao, derbi, greške, to je fudbal, idemo dalje - poručio je Đorđević u izjavi za Arenu sport.

Video: Stanojević: Na momente slabija igra, ali sam zadovoljan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hersonisos

    25. jul 2021 | 23:36

    Realno glupa izjava,nadigrani 100%,,hajde da oprostimo zbog adrenalina i razočaranja, al nek zbog sebe samog povede računa o izjavama,mlad je trener, vrijeme je pred njim.. .

  • ZALE GROBAR

    26. jul 2021 | 08:24

    Kaži koje stvari? kada ste zvezdi igrali SKLANJALICU tada si ćutao.

  • Sale

    26. jul 2021 | 08:27

    Jako loš tim imaš a iti si trener početnik..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA