Runi u centru skandala zbog fotki: Ljubio plavušu, a zatim završio sa polugolim devojkama u hotelu

Ipak, menadžer Derbija smatra da su mu devojke napravile namešaljku

  • 1
vejn runi Foto: Tanjug/Ap

Legendarni fudbaler Mančester junajteda Vejn Runi, sada trener Derbi Kauntija, potresao je Englesku skandalom u kom se nedavno našao!

Naime, Runi je uhvaćen sa tri devojke kako "partija" do ranih jutarnjih časova, dok se s jednom čak i ljubio u noćnom klubu. Međutim, ono šot je izazvalo skandal jesu fotografije koje su u međuvremenu procurile.

A na njima se vidi kako je Runi onesvešćen u društvu polugolih devojaka koje su same pravile fotografije i delile dalje. Kada se osvestio, nekadašnji napadač je shvatio u kakvom se sosu nalazi i pozvao je policiju tvrdeći da je u pitanju nameštaljka i da fotografije nisu smele da se dele bez njegovog znanja.

Britanski "San" je izašao i sa identitetom tih devojaka, u pitanju su snepčet model Tajler Rajan i njene drugarice Elis Melvin i Bruk Morgan. Sve tri imaju po 21 godinu.

Jedna od njih je u tangama pozirala pored Runijeve glave i u opisu fotografije je napisala "Money Rooney", a ono što još brine menadžera Derbija jeste i supruga Kolin kojoj će morati da objašnjava šta se dogodilo. Podsetimo, ovo nije prvi put da je Runi švrljao sa strane.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BralE

    26. jul 2021 | 13:09

    Ništa, sad mu uzmi lovu gospodjo i odj**i pajsera! Ko ga j***e, kad razmišlja sa pogrešnom glavom hahaha!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA