≫ 

Partizan pomaže Kairatu pred meč sa Zvezdom

Kazahstanci došli ranije u Beograd kako bi se aklimatizovali, a Partizan im je ustupio glavni teren za trening pred meč protiv crveno-belih u sredu

  • 99
FK Crvena zvezda, Vanger Lav, Aleksandar Dragović Foto: Crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Kairata doputovali su u Beograd, gde ih čeka revanš meč protiv Crvene zvezde u okviru drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.

Kairat je u velikom problemu pred meč na Marakani, jer neće moći da računa na strelca oba gola iz prvog meča, Kantea i Banjaka, kojima je ustanovljen korona virus, a uz njih i na još dva bitna igrača.

Pošto Kazahstanci imaju mogućnost da treniraju na stadionu Zvezde samo jednom, 24 sata pre meča, odlučili su da potraže pomoć na crno-beloj strani Topčiderskog brda, kako bi pronašli teren za trening.

Partizan im je izašao u susret, pa će, kako saznajemo, Kairat večeras održati trening na stadionu crno-belih.

Ovo nije iznenađenje, jer je Partizan i u prošlosti izlazio pojedinim klubovima u susret pred mečeve protiv Zvezde, pa je tako i Liverpul trenirao u Teleoptiku pred meč protiv Zvezde u Ligi šampiona.

Kada na to dodamo da Kairat i Partizan imaju dobru saradnju poslednjih godina, jer je iz Humske nedavno tamo otišao Banjak, a prethodno i Nebojša Kosović, onda ne čudi što je Partizan prijateljski izašao u susret Zvezdinom rivalu.

Video: Hit snimak s Marakane kako Neška Milovanovića dovoze do klupe

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    26. jul 2021 | 12:51

    Da su se obratili ljudima iz zvezde verujem da bi im obezbedili da treniraju 2 puta na marakani. Ali tu je bolesni partizai moram da se utrpa i da ponudi svoje terene, sve bi uradili samo zvezdi da naude pa da se slade. Drago mi je sto sam na pravoj crveno-beloj strani!

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    26. jul 2021 | 12:48

    То не чуди од 32 загорске...поклања дресове, уступа терен итд...па нека, ето, нек прође Каират исто као Ливерпул

  • Pp

    26. jul 2021 | 14:54

    Pa dobro, normalno je da Hrvati uvek rade protiv Srba... Očekivano.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA