Partizan dobio partnera u Saudijskoj Arabiji!

Klub koji sa klupe predvodi Vuk Rašović, oduševljen gostoprimstvom iz Humske, poželeo ozbiljnije poslovanje

  • 6
FK Partizan Foto: partizan.rs

Partizan je dobio još jednog posleovnog partnera i to u Saudijskoj Arabiji, preciznije u fudbalskomk klubu Al Feiha, sa kojim su crno-beli danas potpisali sporazum o međusobnoj saradnji na svim nivoima.

Čovek za vezu je, naravno, bivši fudbaler i trener kluba iz Humske - Vuk Rašović, koji je od nedavno na klupi pomenute Al Feihe i koji je u velikoj meri uticao da njegova ekipa sprovede letnje u Beogradu i sve vreme koristi sportski centar Partizana u Zemunu.

Oduševljeni gostoprimstvom Partizana, čelnici Al Feihe su kolegama iz Humske predložili saradnju na svim nivoima, što je danas pretočeno na hartiju, koju su potpisali generalni direktor Miloš Vazura i predsednik borda direktora saudijskog kluba Abdulah bin Ahmad Abamni,

Saradnja podrazumeva poslovanje dva kluba na svim nivoima, od mlađih selekcija i fudbalska akademije do prvog tima, a prvi posao je već realizovan i to je transfer kapitena Vladimira Stojkovića u Al Feihu, o čemu je Telegraf pisao još u subotu.

Naredni koraci će biti usaglašavani na višem nivou i u Humskoj su takođe radosni što dobili još jednog ozbiljnog partnera, posle potpisane saradnje sa afričkim Kejptaun sitijem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA