≫ 

Bivši napadač Zvezde: Igrao bih sada u Realu da me sa 22 godine nisu poslali u Kazahstan

Despotović žali za nekim odlukama iz prošlosti

  • 7
đorđe despotović Foto: MN Press

Nekadašnji napadač Crvene zvezde Đorđe Despotović, sada fudbaler ruskog Rubina, dao je jednu zanimljivu izjavu posle trijumfa njegovog tima za vikend protiv Spartaka (1:0).

Izjavu koja jasno govori da srpski reprezentativac puca od samopouzdanja na startu nove sezone, ali i da je napravio veliku grešku svojevremeno igrajući na Marakani.

- Da me u 22. godini nisu poslali u Kazahstan, igrao bih za Real Madrid. Sad je prekasno - rekao je Despotović koji je igrao za Kairat, Žetsu, Astanu i Tobol, a koji je u Rusiji od 2018. godine:

- Ovo mi je treća godina u Premijer ligi Rusije i nis a jednim defanzivcem nisam imao problema. Igrao sam protiv Dejana Lovrena, koji je igrao u Liverpulu i uopšte ga nisam osećao da mi je iza leđa. Što se tiče Rubina, zajedno smo godinu dana i doveli smo neka pojačanja. Mislim da možemo da se plasiramo u Ligu šampiona.

Despotović je prošle sezone psotigao 14 golova za Rubin u koji je došao iz Orenburga. Ponikao je na Marakani, ali je za prvi tim zaigrao tek u sezoni 2014/15, dok je prethodno krčio put u dresu Spartaka i Lokerena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dg

    26. jul 2021 | 13:35

    Ovaj lik nije realan. Neka samo pogleda svoje utakmice kad je bio u zvezdi i zapita se gdje je trebao ici na osnovu pokazanog. Da ga je iko drugi htjeo ne bi ni bio po kazahstanu.

  • Jdn

    26. jul 2021 | 13:39

    Ja da nisam igrao za Cortanovce sa 14 Dana's bi igrao za Milano

  • Fdf

    26. jul 2021 | 13:34

    I da ja nisam presao u Dubocicu sa 19,sigurno da bih vec bio prvi centarfor Liverpula.. 😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA