≫ 

Najbolji igrač Kairata nema korona virus i biće spreman za revanš sa Zvezdom

Kazahstanski klub se zvanično oglasio iz Beograda

  • 3
FK Kairat

Printskrin: Instagram/kzsports

Crvena zvezda i Kairat u sredu igraju revanš 2. kola kvalifikacija za Ligu šampiona na Marakani, a gosti iz Kazahstana brane prednost od jednog gola iz prvog meča (2:1).

Utakmica će biti odigrana u specifičnim uslovima, zbog suspenzije će na tribinama Marakane biti samo deca do 14 godina, a ekspedicija Kairata već nekoliko dana boravi u Beogradu gde se priprema na stadionu Partizana.

Tokom dana pojavila se informacija o nekoliko zaraženih fudbalera u taboru Kairata, a šampion Kazahstana se ovog popodneva oglasio saopštenjem u kom je razjasnio situaciju.

- Povodom nagađanja na društvenim mrežama i u medijima o pozitivnim igračima Kairata, sa žaljenjem obaveštavamo javnost da je golman Stas Pokatilov bio pozitivan na korona virus na testiranju uoči puta u Srbiju. Odmah posle prve utakmice sa Crvenom zvezdom Maki Banjak se izolovao zbog simptoma gripa. Aibol Abiken i Hoze Kante bili su negativni i spremaju se za revanš utakmicu - poručili su iz Kairata.

Dakle, satrelac prvog gola i najbolji igrač utakmice, Kante, će sigurno biti spreman za meč sa Zvezdom koji je na programu u sredu od 20.30 časova.

Video: Kairat poveo posle kornera: Kante nadskočio celu odbranu Zvezde i zakucao loptu pod prečku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA