≫ 

Surduličani šokirali Lazarevac, Kolubara ispustila debitantsku pobedu u Superligi sa igračem više

Hrabri Radnik stigao do vrednog boda posle velike borbe - 1:1

  • 1
fudbaleri Radnika Foto: MN Press

Fudbaleri Kolubare nisu uspeli da se domognu premijerne pobede u debitantskoj sezoni u Superligi pošto su na zatvaranju 2. kola ispustili sa igračem više trijumf protiv Radnika na svom terenu - 1:1 (1:0).

U sjajnoj atmosferi na stadionu u Lazarevcu, pred nekoliko hiljada gledalaca i reflektorima, Surduličani su odneli na jug Srbije vredan bod, golom Radmanovca u 74. minutu, iako su se u većem delu meča branili od agresivnih domaćina.

Kolubara je rano povela, već u trećem minutu prekjo Vučetića, koji je majstorski matirao golmana gostiju i postigao istorijski pogodak (prvi u eliti za Rudare).

Do odlaska na odmor izabranici Dejana Švabe Đurđevića imali su i nekoliko izglednih šansi da uvećaju prednost i reše pitanje pobednika, ali je sjajni golman gostiju Ranđelović sačuvao svoju mrežu.

Izgledalo je da Radnik nema šta da traži u 53. minutu kada je isključen fudbaler gostiju Oreščanin, ali Kolubara nikako nije uspevala da prelomi utakmicu, što joj se na kraju osvetilo.

Kazna za Lazarevčane stigla je u 74. minutu posle kornera i centaršuta Viktora Lukića sa desne strane kada je defanzivac Radnika Radmanovac najviše skočio i savladao nemoćnog golmana Puletića.

Probali su domaćini da dođu do drugog gola i posle tog šoka, ali je udarac Milinkovića u 77. minutu zaustavila prečka.

Posle dva odigrana kola, Radnik je deveti na tabeli sa dva boda (dva remija), dok je Kolubara 13. sa jednim poenom iz dve utakmice.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • juzni front

    26. jul 2021 | 21:33

    Gurali su svim silama da udje u elitu , usla i ispada kao metak!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA