≫ 

Vučić poslao poruku Grobarima zbog pogrdnog skandiranja, najavio da će voditi sina na Marakanu

Predsednik ističe da će nastaviti za da se bori za bolji život u zemlji i fudbal bez mafijaša, uprkos pogrdnom skandiranju

Video: Vučić poslao poruku Grobarima zbog pogrdnog skandiranja

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, dotakao se dešavanja u srpskom fudbalu, gde se na početku sezone našao na meti pogrdnog skandiranja navijača Partizana. Novinari su ga na konferenciji za medije upitali o tome, kao i o sukobu među Grobarima koji se dogodio na meču između Partizana i Dunajske Strede.

Predsednik Srbije ističe da nije upoznat sa incidentom, a poručio je svima da mogu da nastave da viču pogrdne uvrede na njegov račun i da ga to ne dotiče, jer to sluša već devet godina, a da će se on fokusirati na izgradnju pruga, bolnica, puteva, kao i da će se boriti za bolje plate i penzije.

- Ja pojma nemam za to preskakanje tribina, ne bunim se ni što viču "Vučiću p..." meni je najbitnije da bude mir, niko me nije obavestio da je bilo privođenja i problema, ili povređenih. Ali to je posao za policiju, ne moram da budem obavešten o tome - rekao je Vučić, a zatim se totakao srpskog sporta, medalja na Olimpijskim igrama, a posebno fudbala u Srbiji..

- U vreme kada su zemljom upravljali oni koje podržavaju tajkunski mediji imali smo 3 emdalje na Olimpijskim igrama, u Londonu četiri, u Riju osam, verujem da ćemo sada imati više od osam i t0 govori o napretku našeg sporta i ulaganju države, utoliko im želim još više uspeha - istakao je Vučić, a zatim se osvrnuo na fudbal u Srbiji.

- Uveren sam da će fudbalska sezona biti najregularnija do sada, videli ste kakvo je bilo poslednje kolo prošle godine, kada su svi promašili, a govorili su unapred, a niko nije rekao izvini, iako se pričalo da su rezultati namešteni. Važno mi je da sezona bude fer i poštena, da mafijaši ne upravljaju fudbalu. A da li će neko pogrdno da viče protiv mene, ja to slušam već devet godina. Imali smo proteste, ja sam izašao na prozor i vikao zajedno sa Pajtićem "Vučiću p...". Ja ću da se borim za puteve, bolnice, pruge, plate i penzije, a oni neka viču. Garantovaćemo bezbednost na stadionima svim ljudima. Svako ko napravi bilo kakav prekršaj, odgovaraće u skladu sa zakonom - istakao je predsednik, koji je najavio da će ići na jednu od narednih utakmica Zvezde sa sinom Vukanom.

- Evo ja razmišljam, idem sada u Skoplje, pa ne mogu da budem tu, ali ako se dogodi da Zvezda prođe u nekoj od sledećih utakmica povešću Vukana na stadion, pa neka gleda - zaključio je Vučić.

Video: Međusobna tuča Grobara na utakmici Partizan - Dunajska Streda

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🙃

    27. jul 2021 | 18:17

    Sve koji imaju veze sa nesarima na robiju pa neka tamo tati galame.

  • Febo

    27. jul 2021 | 17:48

    Ma hapsi franjevacku bagru,ionako su ovde samo na privremenom radu

  • Laki

    27. jul 2021 | 14:51

    Kako dodjose na vlast SNS pogledajte samo koliko imamo svakog dana nasilja, ubistava, samoubistvo, gradjevinska mafija, po klinikama da ne nabrajam, ovo nikad crnje vreme nije bilo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA