≫ 

Junajted potvrdio još jedan transfer, došao im igrač sa desetogodišnjim stažom u Realu

Novi igrač "Đavola" je Rafael Varan

  • 2
Rafael Varan Real Madrid Foto: Tanjug/AP

Priča je završena, Rafael Varan (28) je novi igrač Mančester junajteda, potvrdio je engleski klub na svom zvaničnom sajtu.

- Mančester junajted sa zadovoljstvom može da objavi da je postignut dogovor sa Real Madridom u vezi sa transferom francuskog reprezentativca, defanzivca Rafaela Varana, svetskog prvaka, pošto je igrač uspešno prošao lekarske preglede - piše u objavi engleskog kluba.

O ovom transferu se već neko vreme spekulisalo, bilo je prethodnih dana jasnih signala da je posao pri kraju, a sada je to i ozvaničeno.

Francuski fudbaler je tako posle deset godina napustio Real sa kojim je osvojio sve moguće trofeje, neke i u više navrata.

Pre Varana Junajted je doveo i Džejdona Sanča iz Borusije Dortmund.

Sa druge strane, Real je ostao bez još jednog igrača koji je "nosio" defanzivnu liniju poslednjih godina, pošto je Serhio Ramos napustio klub i prešao u Pari Sen Žermen.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zdravko

    27. jul 2021 | 21:17

    Brate sta radi ovaj Real...... Ekipa se samo vise cepa nikoga doveli nisu.... Bez Ramosa i Varana, real nema sta da trazi sl sezone sto se trofeja tice!

  • Boske100

    28. jul 2021 | 07:53

    Možda Jović postane stub odbrane 🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA