≫ 

Pukla bruka i u Podgorici, Farani ponizili Budućnost ukupnim rezultatom 6:0

Još jedna razočaravajuća igra osvajača "duple krune" u Crnoj Gori

  • 5
budućnost Foto: printscreen/rtcg2

Fudbaleri podgoričke Budućnosti primili su još jedan šamar u ovoj verovatno najtužnijoj evropskoj sezoni za ovaj crnogorski klub.

Posle debakla na Farskom Ostvrima od Toršavna 4:0 u meču 2. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija, i u Podgorici su Farani ostavili daleko bolji utisak, na kraju slavili 2:0 i ubedljivo prošli dalje.

Podsetimo, crnogorski prvak je u prethodnoj rundi, u meču kvalifikacija za Ligu šampiona sa Helsinkijem, eliminisan ukupnim rezultatom 7:1.

- Koliko god iz Budućnosti pokušali da predstave tužan poraz na Farskim Ostrvima (4:0) kao loš dan, istina je drugačija - Toršavn je mnogo ozbiljnija ekipa od osvajača duple krune u Crnoj Gori - piše u komentaru meča autor portala vijesti.

To se videlo i u utorak uveče jer su "plavi" napadali od početka bez ikakvog uspeha, a Farani igrali tek koliko im je potrebno.

Čim su gosti odlučili da napadnu, praktično su se ušetali u mrežu. Heri Hjalt Mor je u 39. minutu povukao loptu, odigrao dupli pas sa Dancem Mikelom Dalom i rutinski savladao Đorđija Pavličića.

Navijači, razočarani ovakvim izdanjem ekipe, su u većem delu meča zviždali i skandirali "Uprava napolje".

Farani su u 73. minutu dali i drugi gol pod Goricom, šesti ukupno u dvomeču, kada je Danijel Johansen iskoristio penal.

(Telegraf.r)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA