Evo gde možete da gledate uživo TV prenos meča Zvezda - Kairat

Već sada se može reći da je ovo meč sezone za crveno-bele

  • 6
Aleksandar Katai, FK Kairat Foto: FK Crvena zvezda

Fudbaleri Crvene zvezde od 20.30 igraju meč drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata. Prenos meča obezbeđen je na dve televizije - na RTS 1 i Arena sport 1, pa će većina ljubitelja fudbala u Srbiji moći da gleda ovaj meč sa Marakane.

Podsetimo, Crvena zvezda je kažnjena zbog primitivca koji je na meču protiv Milana prošle godine na Marakani vređao na nacionalnoj osnovi Zlatana Ibrahimovića, pa je stadion crveno-belih zaključan za navijače, a izuzetak su samo deca do 14 godina, koja mogu da budu na meču.

Crvena zvezda je u prvom meču u Kazahstanu poražena sa 2:1, pa na Marakani ima imperativ pobede od dva gola razlike, pošto gol u gostima više ne važi od ove sezone.

Takođe, tekstualni prenos meča možete da gledate i na Telegrafu, koji će imati svoje izveštače na Marakani.

Doživela je Zvezda vrlo neprijatan poraz prošle nedelje u Kazahstanu, i večeras (20.30) na Marakani mora da juri minus od 1:2 kako bi nastavila put ka Ligi šampiona. Kvota na keca je 1,45, a na to da će Zvezda dati bar dva gola (tim1 2+) 2,15. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Zvezda - Kairat.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA