Mozzart daje najveće kvote na svetu: Crvena zvezda 1,47, Olimpijakos 2,10

Nigde neće moći da nađete veće

  • 3
FK Crvena zvezda, Vanger Lav, Aleksandar Dragović

Foto: Crvenazvezdafk.com

Navijači Crvene zvezde strepe pred revanš meča drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Kairata. Bukmejkeri Mozzarta za duel na našem najvećem stadionu nude kvotu na srpskog prvaka koja će u svakom trenutku da bude najveća na svetu. Osim tog meča u Beogradu promo kvota za sredu je i dvojka na Olimpijakos protiv Nefčija u Bakuu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

CRVENA ZVEZDA - KAIRAT (SREDA, 20.30), KEC 1,47

Srpski šampion juri gol zaostatka iz prvog meča u Almatiji (1:2). Crveno-belima treba pobeda od dva gola razlike, da li posle 90 ili 120 minuta, jer od ove sezone ne važi pravilo gola u gostima. Dejan Stanković bi trebalo da napravi nekoliko promena u timu. Zvezda je neefikasna na startu sezone. Postigla je samo dva gola na tri utakmice. Milan Pavkov se verovatno seli na klupu, kao i El Fardu Ben, a šansu bi trebalo da dobju novajlija Lois Dioni i Italijan Filipo Falko.

Ako prođe ovu prepreku, crveno-beli će sigurno da obezbede evropsku jesen, ali je velika želja novo učešće u najjačem klupskom takmičenju na Starom kontinentu. Junak pobede kazahstanskog šampiona u prvom meču Maki Banjak zbog virusa korona nije doputovao u Beograd. Van stroja je Ajbnol Abiken, dok će iskusni Hose Kante da bude u timu. Opasnost po gol Milana Borjana preti od Brazilca Vagnera Lava, prve zvezde tima. Srpski šampion imaće veliki motiv da se revanšira Kairatu za ranu eliminaciju iz Evrope pre šest godina.

NEFČI - OLIMPIJAKOS (SREDA, 19.00), DVOJKA 2,10

Olimpijakos

Printskrin: Youtube/SportMix AZ

Olimpijakosu je meč na Karaiskakiju prošle nedelje bio prvi takmičarski ove sezone. Gvinejac Madi Kamara je postigao jedini gol na meču u 29. minutu, ali je isključen u finišu prvog poluvremena, pa su crveno-beli posle prvog meča na svom stadionu morali da se zadovolje minimalnim trijumfom. Grčki šampion će biti drastično oslabljen u Bakuu. Portugalski stručnjak Pedro Martins ne može da računa na desetoricu igrača.

Van stroja zbog povreda su Ogmundur Kristinson, Andreas Buhalakis, Embilo, Sokratis Papastatopulos, Atanasios Androutsos, Mohamed Drejger, Oleg Rebčik i Agibo Kamara. Madi Kamara je suspendovan zbog crvenog kartona u prvoj utakmici, a za ovaj dvomeč nije prijavljeno letošnje pojačanje Tikinjo Soareš, nekadašnji fudbaler Porta. On ima još jedan meč suspenzije koje je zaradio braneći boje Zmajeva. Odličnu partiju u redovima tima iz Bakua pružio je štoperski tandem, nekadašnji igrači Crvene zvezde i Partizana, Mamadu Mbođ i Vojislav Stanković.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA