≫ 

Evo gde možete da gledate meč Dunajska Streda - Partizan, ali i revanše Čukaričkog i Vojvodine

Dobra vest za sve ljubitelje fudbala jeste ta da će moći da uživaju u direktnom prenosu sva tri meča srpskih timova u LK

  • 9
Partizan - Dunajska Streda Foto: Nikola Tomić

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju revanš meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Dunajske Strede, i u Slovačku su "doneli" prednost od 1:0 iz prvog meča!

Utakmica u Dunajskoj Stredi na programu je od 20.45 minuta, a prenosiće je dve televizije: RTS 1 i Arena Sport 1!

Takođe, i druga dva predstavnika Srbije u kvalifikacijama za Ligu Konferencija - Čukarički i Vojvodina - svoje revanše protiv Sumgaita i Panevežisa igraju u četvrtak.

Brđani od 18 časova gostuju u Azerbejdžanu (prvi meč 0:0) i prenos je na TV Arena Sport 2 i RTS 2, dok će Voša od 20 časova dočekati Litvance na Karađorđu (prvi meč 1:0) - takođe na Arena Sport 2 i RTS 2.

Imao je Partizan u prvom meču priliku da ubedljivije pobedi slovački DAC, ali je na kraju bilo 1:0. Večeras (20.45) crno-beli će braniti tu prednost za treće kolo kvalifikacija za Ligu konferencija, a pokazali su da su kvalitetniji. Kvota na dvojku je 2,35, na iks 3,20, a na keca 2,90. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za DAC – Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 🔴🔵⚪

    29. jul 2021 | 09:45

    Da li prenosi HRT 1 ili 2

  • ? @ ? # ?

    29. jul 2021 | 07:19

    da li ovo u opste treba da bude na tv-u.radi se o kvalifijacijama za trecu ligu.mozda ima nesto zanimljivije u zaklopaci

  • YYY

    29. jul 2021 | 08:00

    Ko još sredu gleda četvrtkom? 😂😂😂 Ajmo Zvezdo! Grupna faza obezbeđena! Evropa do zime osigurana. Tako to rade najveći!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA