Nema selidbe u Beograd, Vojvodina ostaje na "Karađorđu"

"Lale" će ugostiti austrijski LASK na svom terenu ukoliko se plasiraju u narednu rundu Lige konferencija

  • 2
Fudbal, FK Partizan, Vojvodina Foto: MN Press

Dobra vest stiže za sve navijače Vojvodine. Ako "Lale" prođu litvanski Panevežis, a na dobrom su putu da to urade jer imaju 1:0 uoči revanša na svom stadionu, Novosađanai neće morati da se sele u Beograd za 3. kolo kvalifikacija za Ligu konferencija.

Naime, klub iz Novog Sada je saopštio da je stadion “Karađorđe” dobio dozvolu za organizaciju i utakmice sledeće runde, tako će "Lale" moći kod kuće da ugoste austrijski LASK 5. avgusta.

Pre toga, ipak, crveno-beli moraju da završe posao sa Litvancima, a revanš u Novom Sadu je na programu u četvrtak od 20 časova, nakon što je Vojvodina minimalno slavila u prvom meču prošlog četvrtka u Litvaniji.

Podsetimo, da stadion nije dobio dozvolu, novosadski klub bi kao domaćin u potencijalnom 3. kolu igrao na stadionu Partizana.

Inače, najverniji navijači Voše su tokom nedeljnog derbija sa Partizanom protestovali zbog "selidbe" u beograd i tražili ostavku uprave.

Video: Kad drugi nisu mogli, onda će Natho da je zakuca pod prečku: Partizan poveo protiv Vojvodine

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA