Kvalifikacije za LŠ: Jang Bojs i Olimpijakos prolazom razočarali Zvezdu, ispao Seltik!

Jang Bojs i grčki Olimpijakos savladali su Slovan odnosno Nefči i tako onemogućili Zvezdu da na žrebu za plej-of bude nosilac

  • 0
Miralem Sulejmani Foto: MN Press

Bilo je veoma zanimljivo u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, a od svega se može izdvojiti prolaz Jang Bojsa i Olimpijakos koji su uspehom sprečili Crvenu zvezdu da u plej-ofu bude nosilac, kao i iznenadno ispadanje Seltika.

Naime, švajcarski Jang Bojs i grčki Olimpijakos savladali su Slovan odnosno Nefči i tako onemogućili Zvezdu da na žrebu za plej-of bude nosilac. Nadali su se u Ljutice Bogdana kiksu pomenutih klubova i lakšem protivniku u borbi za Ligu šampiona.

Najveći šok je doživeo Seltik koji je sa 1:1 došao na revanš Mitjulendu, a onda u četvrtom minutu produžetka primio gol od Onjedika koji je danskom predstavniku doneo veliki uspeh i prolaz dalje.

Šerif, koji je naredni protiv Zvezde, ponovo je bio bolji od Alaškerta, ovoga puta sa 3:1.

PSV je savladao i u gostima Galatasaraj sa 2:1 u derbiju i na kraju sa ubedljivih ukupnih 7:2 osramotio turskog velikana.

Od ostalih rezultata, Ludogorec je slavio protiv Mure sa 3:1 i prošao dalje, dok je Slavija Prag takođe dala dva gola Rapidu, ali nije primila gol na svom terenu kao gosti iz Beča (2:0), tako da Česi idu dalje.

Video: Sramno ponašanje igrača Kairata: Besan zbog petarde nasrnuo na najmlađeg igrača Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA