≫ 

"Da se Delije ne uvrede, voleo bih što veći broj dece uvek": Kataju prijala dečija graja sa tribina

Sjajan ambijent oduševio dvostrukog strelca crveno-belih

  • 11
Aleksandar Katai Foto: Marko Jovanović

Deca su ukras sveta, ali i "Marakane". Graja mališana koji su se sabrali na našem najvećem stadionu na meču sa Kairatom bio je prizor za poželeti, praznik za oči i uši, slika koju bi svako voleo da vidi na najvećim utakmicama.

Bilo je brige kako će Zvezda bez svojih velikih navijača, najvernijih, ali kada imate decu koju ne smete izneveriti, onda je epilog onakav kakav je bio u sredu uveče na našem najvećem stadionu - dominacija i demonstracija vrhunskog fudbala.

Deca su kućama otišla puna utisaka, u to nema nikakve sumnje.

- Da se Delije ne uvrede, voleo bih što veći broj dece da viđam na narednim utakmicama - i ove reči dvostrukog strelca sa Kazahstancima, Kataija, možda najbolje svedoče o tome koliko je dečija graja gurala Stankovićev tim i dala mu "vetar u leđa".

O igri tima Katai je imao samo reči hvale, imao je, kaže, osećaj da će sve proći u najboljem redu.

- Jesam, imao sam osećaj. Svi smo imali. Ispostavilo se tačno. Perfektna utakmica. I taktički, fizički, sve je ulazilo. Ovako otreba svaku da igramo. Svaku treba ovako da uđemo u utakmicu, ovako agrrsivno i nećemo imati problema u daljem takmičenju - jasan je bio Katai posle meča.

Prvi gol je mnogo značio za dalji tok meča, kasnije je sve bilo mnogo lakše.

- Sigurno je rani gol uticao, da otvorimo utakmicu u našu korist. Sve se izdešavalo, posle je sve išlo svojim tokom, ali je sve išlo u fenomenalnom smeru.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boske100

    29. jul 2021 | 08:44

    Djeca i roditelji na trebine 👌💪

  • Dex

    29. jul 2021 | 08:00

    Deca su vrhunski navijala, celo vreme, bez prestanka..... Bravo !

  • Gjko

    29. jul 2021 | 10:23

    Pametan decko, i primer kakav treba da bude fudbaler Zvezde, sto se oslikavalo u sinocnoj i igri i izjavi. Bez divljanja, seirenja...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA