≫ 

Bivši Napadač Partizana napustio Kazahstan: Nikolić otišao iz Tobola na dan revanša sa Hajdukom

Najbolji strelac i asistent pomenutog kluba otišao iz privatnih razloga

  • 1
nemanja nikolić Foto: MN Press

Bivši fudbaler Spartaka iz Subotice i Partizana, a do danas i prvotimac Tobola - Nemanja Nikolić napustio je iznenada pomenuti kazahstanski klub i to na dan revanša drugog kola kvalifikacija za Ligu Konferencija protiv Hajduka iz Splita.

Kako Telegraf saznaje, razlozi za prevremeni rastanak su lične prirode, pa čelnici Tobola nisu pravili problem igraču.

Nikolić je inače nabolji strelac i asistent pomenutog tima, u dosadašnjem delu prvenstva, pošto je na 18 mečeva u prvenstvu i Kupu Kazahstana postigao osam golova i upisao četiri asistencije.

Bio je mahom starter i jedan od lidera Tobola, zajedno sa još jednim bivšim partizanovcem - Zoranom Bambijem Tošićem, ali i nekadašnjim vezistom Crvene zvezde - Dušanom Jovančićem, sa kojima je u prethodnom delu šampionata doveo pomenuti klub do liderske pozicije u Kazahstanu.

Protekle sedmice je bio u prvoj postavi za meč sa Hajdukom u Splitu, a danas je iznenada došlo do raskida saradnje, kako već rekosmo, iz privatnih razloga, zbog kojih čelnici Tobola nisu stajali na putu napadaču.

Nikolić je trenutno na arbitraži sa Al Raedom iz Saudijske Arabije i očekuje da će dobiti čiste papire i odrešene ruke. Al Raed mu je i tokom boravka u Kazahstanu isplaćivao pola prinadležnosti, dok je druga polovina išla na teret Tobola.

Video: Ovaj trenutak menja 4 godine bez titule: Stojković zaplakao na oproštaju od Partizana

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA