Sočne psovke na srpskom i svađa klupe AEK-a i Veleža: Kome je to trener iz BiH pominjao majku?

Tenzije u 120. minutu meča koji je Velež dobio posle penal serije

  • 10

Napravili su fudbaleri mostarskog Veleža veliku senzaciju u kvalifikacijama za Ligu konferencija, tako što su u drugom kolu izbacili favorizovani AEK iz Atine!

Posle 2:1 kod kuće, Velež je u Atini poražen rezultatom 1:0 - da bi posle boljeg izvođenja penala prošao dalje! Oba meča donela su određenu tenziju, a ovaj u Grčkoj i nemile scene pred sam kraj drugog produžetka.

Naime, jedan igrač AEK-a dobio je žuti karton u 120. minutu zbog toga što je rukom udario rivala po glavi, a to je očigledno naljutilo trenera Veleža Feđu Dudića koji je ušao u klinč sa klupom AEK-a.

Nakon što su razmenjene sočne psovke, Dudić je rukom pokazivao ka klupi domaćeg tima i uzviknuo je "Šta nam dolazi on? Pa, on skače."

Nije pozanto s kim se Dudić svađao, ali vredi pomenuti da AEk vodi Vladan Milojević - dok su mu pomoćnici Darko Tešović, Ivan Vuković i Nemanja Milinčić. Takođe, od igrača tu su internacionalci iz BiH: Ognjen Vranješ, Vedad Radonja i Anel Šabanadžović.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    30. jul 2021 | 08:49

    Lažni strateg Miloje je malo nervozan, jer gle čuda sudije ne pomažu pa je i Velež težak protivnik. Inace svaka čast mostarcima, neka udju u grupe

  • DARKO 100%

    30. jul 2021 | 07:33

    Izronit ce Stari za one sto ga vole!!!

  • Zeljko ex-SAJ

    30. jul 2021 | 07:34

    Nema sa Bosancima cile-mile..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA