≫ 

Četiri gola, jedan poništen, dva penala i promašaj sezone: Novi spektakl u Superligi Srbije!

Proleter i Novi Pazar podelili bodove

  • 2
FK Proleter Novi Sad Printskrin: Arena Sport/Telegraf

Sjajan fudbal i sjajni mečevi u Superligi Srbije nastavili su se i na otvaranju trećeg kola, gde su Proleter i Novi Pazar remizirali na Karađorđu za svoje prve bodove u sezoni - 3:2 (0:1)!

Četiri gola, preokret domaćeg tima za osam minuta, poništen gol, dva penala, od kojih je jedan neiskorišten, i promašaj sezone obeležili su duel dva tima koji će ove sezone sasvim sigurno voditi veliku borbu za opstanak.

Poveo je Novi Pazar golom Aganspahića iz penala u 18. minutu, da bi glavni sudija Momčilo Marković i u 45. pkazao na belu tačku za Proleter. Međutim, Živojinović nije bio precizan i na poluvreme se otišlo sa prednošću gostujućeg tima.

Čim su se vratili na teren, Pazarci su povisili rezultat na 2:0 preko Dimića, ali je Tomović dva minuta kasnije odmah vratio dramu u ovaj meč.

U 53. smo videli i promašaj sezone, kada je defanzivac Proletera Đorđe Bašanović sa 10 centimetara promašio prazan gol, ali ga je u 57. ispravio Ortiz za konačnih 2:2. Postigao je Ortiz gol i u 88. minutu, s tim da je on poništen posle poziva iz VAR sobe - jer je Kolumbijac igrao rukom.

Proleter je tako posle debakla od Partizana (4:0) i poraza od Voždovca (2:1) uzeo svoj prvi bod u SL, dok Novi Pazar iza sebe ima izgubljen meč od TSC-a (2:0) i onaj odložen protiv Čukaričkog.

Pogledajte sve golove i situacije iz Novog Sada:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA