Mozzart daje najveće kvote na svetu: Anderleht 2,20, Midtjiland 2,40, Jang Bojs 1,40

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 0
FK Crvena zvezda - FK Jang Bojs

Foto: Marko Jovanović

Subota je bogat fudbalski dan na terenima širom Evrope. Bukmejkeri Mozzarta su za danas bili široke ruke kada su u pitanju tri para, dvojke na Anderleht i Midtjiland u šampionatima Belgije i Danske i kec na Jang Bojs u prvenstvu Švajcarske.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu...

EUPEN – ANDERLEHT (SUBOTA, 20.45), DVOJKA 2,20

Nastavlja se posrtanje belgijskog velikana. Anderleht je na startu nove sezone senzacionalno poražen od novajlije u elitnom rangu Sent Žiluaza sa 3:1.

Trener tima iz Brisela Vensan Kompani imaće mnogo problema ove sezone kako da trofejni klub vrati na staze stare slave. Posle kraha na premijeri, Anderleht čeka novo gostovanje, Eupenu koji je iznenadio šampiona Klub Briž na premijeri (2:2). Tim iz Brisela nije uspeo da pobedi današnjeg rivala u proteklom šampionatu Belgije.

Na svom terenu je odigrao 1:1, dok je u gostima poražen sa 2:0. Na tri od četiri poslednje utakmice ovih timova dolazio je tip 0-2 gola.

VIBORG – MIDTJILAND (SUBOTA, 16.00), DVOJKA 2,40

Danski vicešampion je protekle nedelje izbacio iz kvalifikacija za Ligu šampiona škotskog velikana Seltika. Midtjiland ima polovičan učinak posle prva dva kola Superlige Danske.

Posle poraza od Odenzea na svom terenu (1:2), srušen je Olborg u gostima (1:0) pre sedam dana. Viborg se ove sezone vratio u elitni rang, a dobro je startovao u novom šampionatu ove skandinavske države. Posle dva kola ima četiri boda na kontu. Poslednje dve utakmice ovih timova završene su bez pogodaka, prethodni put pre četiri godine.

JANG BOJS – GRASHOPERS (SUBOTA, 20,30), KEC 1,40

Mladi momci iz Berna su se prošle sezone prošetali do nove krune u Švajcarskoj. Velikan iz Ciriha se posle dve godine tavoranje opet vratio u elitni rang, ali teško će u borbu za vrh.

Jang Bojs je prethodne nedelje uspeo da se plasira u treću rundu kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Slovana iz Bratislave, a na startu šampionata tim za koji igra nekadašnji reprezentativac Srbije, Miralem Sulejmani, dobio je Lucern u gostima sa 4:3.

Skakavci su na premijeri poraženi od Bazela (0:2). Grashopers je loše igrao i prijateljske utakmice tokom ovog leta. Šest poslednjih mečeva protiv Skakavaca dobio je tim iz Berna, poslednji put pre dve godine na svom terenu sa čak 6:1.

Napomena: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

Video: Kakav peh za igrača Radničkog, ušao u igru i odmah dao autogol

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA