≫ 

Gvinejac nije prošao probu u Partizanu, živopisnu karijeru nastavlja na nekom drugom mestu

Momak je boravio u sportskom centru po preporuci, no, nije zadovoljio

  • 3
keita Foto: partizan.rs

Kratkotrajna saga Sekoa Keite Souza (26) u Partizanu, u borbi za ugovor, na probi koja mu je upriličena u minulih nekoliko dana, nije prošla dobro ni za fudbalera iz Gvineje, niti za crno-bele koji traže pojačanje na krilnoj poziciji, ali ga u pomenutom fudbaleru definitivno neće naći.

Keita je boravio u sportskom centru kluba iz Humske u Zemunu, odradio nekoliko treninga sa prvim timom, gde je testiran i gde su procenjivane njegove mogućnosti, no, ispostavilo se da nije rešenje za Partizan, pa je posle današnjeg treninga najjačeg sastava razdužio opremu i moraće da potraži sreću na drugom mestu.

Radi se o momku koji je rođen u Konakriju, u Gvineji, gde je i započeo karijeru u klubu Horoja, posle čega se obre u Španiji i tamo branio boje Alkobendasa, a onda napravio korak više, obrevši se u C i B timu Atletiko Madrida.

Promenio je potom zemlju, zaigrao za francuske Evijan i Red Star, pa se preselio u kiparski Ermis, pa ponovo vratio u Laval i Šole, da bi u minuzle dve godine branio boje Dudelanža iz Luksemburga, kuvajtskog Al Arabija i gruzijskog Dinama iz Tbilisija.

Živopisna karijera do 26. godine života dovela ga je nekim čudom i do Partizana, po preporuci, ali je "stanica" ovoga puta bila kratkotrajna i okončana je posle samo nekoliko treninga, u kojima je Gvinejac pokazao da je, pre svega, potpuno nespreman, kao i igrački "tanak" za ovaj nivo, pa je svako krenuo na svoju stranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA