"Zbog slabe realizacije nisam ranije rotirao": Stankoviću u Subotici zasmetala samo jedna stvar

Trener Zvezde je imao smao zamerku na neefikasnost navale danas u Subotici

  • 5

Trener Zvezde Dejan Stanković bio je zadovoljan pobedom i igrom ekipe protiv Spartaka, ali ne u potpunosti, a razlog za to je jalova napadačka partija njegovih igrača. Krstović, Katai i ostali su morali bolje u nekoliko "čistih" situacija pred golom Subotičana.

Zvezdini ofanzivci su se propisno ispromašivali, propustili priliku da ranije reše utakmicu, time i poremetili planove Stankoviću da i on ranije odreaguje sa izmenama i odmori neke od aduta.

Na kraju, ipak, sigurnih 3:1 i pobeda koja nijednog momenta nije dolazila u pitanje.

- Pobede su penicil za sve. Dobro je uvek da se pobedi, posebno u ovakvom ritmu. Nastavili smo da pojačavamo... Jedino mi je žao što nisam iztrotirao onako kako sam želeo. Morali smo da iskoristimo šanse koje smo imali. Tada bi nam bilo lakše, mogao bih i da izrotiram. Nemam šta da zamerim momcima. Možda smo mogli malo bolje da igramo iza lopte - rekao je Dejan Stanković.

Zadovoljan viđenim bio je i trener Spartaka Vladimir Buač iako njegov tim i dale čeka na pobedu ove sezone.

- Zaslužili smo više u prva dva kola. Mogli smo više i večeras. Crvena zvezda je mnogo jaka, ali smo bili ofanzivno orjentisani. Imali smo neke lepe šanse. Žao mi je što ih nismo iskoristili. Imali smo i peh, pošto nam se povredio Milošević u poslednjih deset minuta i praktično samo statirao na terenu - kazao je Buvač.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • lune

    31. jul 2021 | 22:36

    Dobar var za sve posteno neka bude da grobari ne omalovazavaju nase titule

  • Rasomon

    1. avgust 2021 | 11:53

    Misteru, stavi Pankova za centarfora, on odlicno koristi sanse! A ako neces ovaj savjet da prihvatis, onda obavezno uvedi Degeneka da cuva Pankova!

  • Bojan

    1. avgust 2021 | 10:58

    Cujes li sebe Dejane sta pricas? Doveo si napaca koji je na tri utamice izgubio sve duele i odigrao pogresne pasove. Jedino sto smo videli pozitivno je onaj sut kada je dao gol protiv Kairata.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA