Nagelsmanov Bajern ne zna za pobedu u predsezoni, Napoli držao čas nemačkom šampionu

Bavarci se još uvek ne snalaze pod komandom novog trenera

  • 1
Julijan Nagelsman Foto: Printscreen Twitter

Nemački šampion Bajern sa novim trenerom Julijanom Nagelsmanom nimalo ne uliva poverenje navijačima pred start sezone i premijeru sa Borusijom iz Menhengladbaha.

U četiri kontrolne provere malo je reći da su Bavarci razočarali, nisu upisali nijednu pobedu, a u subotu uveče pretrpeli su treći poraz, najubedljiviji - od Napolija 3:0!

Napolitanci su održali čas fudbala nemačkom timu, slavili golovima Osimena (70. 71) i Mašaša (86), uz daleko bolju igru naspram Nagelsmanovog tima. Istina, novi trener Bavaraca nije za ovaj meč mogao da računa na Nojera, Kimiha i Milera, ali su mu tu bili praktično svi ostali najjači aduti na čelu sa Levandovskim.

Ali, očito da ekipa još uvek nije usvojila ideje novog trenera, pa im se desio novi poraz, baš kao i u mečevima sa Kelnom i Borusijom Menhengladbah.

Bavarci su jedino izbegli poraz protiv Ajaksa na Alijanc areni, gde je bilo 2:2.

- Bilo je OK u prvom poluvremenu, ali drugo je jednostavno bilo loše. Nije bilo dobro. Zapravo smo postigli tri autogola u drugom poluvremenu - rekao je posle utakmice Nagelsman, a pod "autogolove" je mislio na greške svojih igrača.

Bajern takmičarsku sezonu kreće 6. avgusta Kup utakmicom sa niželigašem Bremerom ,a sedam dana kasniej kreće i Bundesliga.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA