≫ 

Spektakularan hrvatski derbi, Rijeka dala tri gola Dinamu za poluvreme, ne zna se koji je lepši

Na kraju, ipak egal na "Maksimiru" - 3:3

  • 0
rijeka dinamo Foto: Arena sport 2

Spektakularan derbi odigrali su Dinamo i Rijeka, moguće i najbolju utakmicu sezone, to će vreme pokazati, a završena je nerešenim rezultatom 3:3 uz niz spektakularnih poteza i golova u nedelju uveče na "Maksimiru", u okviru 3. kola HNL-a.

Bio je ovo meč za dušu svakog navijača, čak pet golova viđeno je u neverovatnom prvom poluvremena, tri u režiji gostiju koji su odigrali verovatno najboljih 45 minuta na terenu "večitog" šampiona Hrvatske.

Da utisak bude još jači, sva tri gola Riječana bila su priča za sebe, sva tri za TV špice!

Ganijac Isah Abas je prednjačio, postigao je dva fenomenalna gola posle udaraca van kaznenog prostora, i to za preokret, pošto je domaće do vođstva doveo Perić već u 9. minutu.

Usledila su dva hica afričkog fudbalera, za muk na "Maksimiru" i slavlje gostujučih fudbalera.

Abas je u drugoj situaciji na sličan način kao i kod prvog gola naterao Livakovića na kapitulaciju fantastičnim udarcem.

Nije tu bio kraj bravurama igrača Rijeke, koji su u međuvremenu primili i drugi gol, pa je rezultat pred poluvreme bio u egalu, 2:2.

Ipak, poslednju reč pred odlazak na odmor imao je ponajbolji igrač Riječana Josip Drmić, koji je baš u stilu svog saigrača Abasa nastavio da "teroriše" Livakovića - i on je postigao fenomenalan gol.

Sa same ivice kaznenog prostora gađao je Drmić pošto mu se odbila lopta u noge, šutirao je "iz prve" i pogodio rašlje gola Livakovića, za delirijum gostiju.

Nastavak je doneo daleko manje uzbuđenja, tek jedan gol, ali onaj koji je Dinama spasio od poraza, a postigao ga je, ko će drugi, nego Mislav Oršić, za tačku na zaista spektakularan meč u prestonici Hrvatske.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA