≫ 

Oglasio se Dejan Stanković: Evo šta je rekao o Dinamu i borbi za Ligu šampiona sa Hrvatima

Trener Zvezde svestan težine potencijalnog okršaja sa Zagrepčanima

  • 15
Dejan Stanković Foto: Marko Jovanović

Žreb za plej-of kvalifikacija za Ligu šampiona konačno je spojio Crvenu zvezdu i Dinamo iz Zagreba, da se obračunaju i razreše višegodišnju dilemu ko je najbolji klub na Balkanu.

Ali, da bi usledio obračun velikih rivala iz stare Juge potrebno je da i jedni i drugi eliminišu prepreke u trećem kolu, Zvezdi je to Šerif iz Moldavije i Dinamu uvek neugodna Legija iz Varšave.

- Treba najpre da se prođe treći krug kvalifikacija, kako sa naše, tako i sa strane protivnika. Tako da smo fokusirani isključivo na Šerif. Može da se desi „klasiko“ iz nekadašnjih dana, ukoliko ispunimo ciljeve i mi i Dinamo. Biće vremena da se priča o tome - spušta loptu Stanković.

- Sigurno je da bi ta utakmica bila izuzetno značajna i donela bi mnogo pompe, ali hajde da sačekamo šta će se sve dešavati u narednih sedam dana. Naš cilj je jasan. Idemo dalje, od nas zavisi kakvi ćemo biti, sa kakvim pristupom i samo se mi pitamo - kaže trener crveno-belih.

Šef stručnog štaba crveno-belih je istakao da su u plej-ofu svi rivali izuzetno snažni.

- Svi u plej-ofu su kvalitetni. Ko god dođe do te faze, na korak od Lige šampiona, ne dolazi tu slučajno. Sve su to visokobudžetni klubovi, koji imaju iskustva. Možda je moglo i bolje ili gore, ne znam, ali teren je jedino merilo svega - zaključio je Stanković.

Video: Da li nam sledi duel Zvezde i Dinama iz Zagreba? Žreb za Ligu šampiona evocira stara vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆⚽⚽⚽

    2. avgust 2021 | 13:15

    Тежак, али прихватљив противник...уосталом, и они као и ови њихови из 32 загорске имају комплекс Звездине величине, још од настанка

  • Baki

    2. avgust 2021 | 13:17

    Zvezda u LŠ! 👌💪

  • Grobari

    2. avgust 2021 | 13:40

    UBEDLJIVO NAJBOLJI KLUB NA BALKANU JE FK PARTIZAN!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA