≫ 

Zdravko Mamić zagrmeo: "Nisam želeo Zvezdu, sad ću morati da je pobedim"

- Najvažnije je do utakmice spuštati tenziju - kaže prvi čovek Dinama

  • 31
zdravko mamić Foto: youtube/FACE HD TV

Vest da će Crvena zvezda i Dinamo iz Zagreba možda igrati u plej-ofu kavlifikacija za Ligu šampiona prodrmala je region, a oglasio se i begunac Zdravko Mamić koji iz Hercegovine i dalje nezvanično rukovodi šampionom Hrvatske.

Iako je godinama ponavljao kako ne bi voleo da žreb spoji Zvezdu i Dinamo, moralo je i to da se desi jednog dana.

- Nisam želeo Crvenu zvezdu, jer ću sad morati da je pobedim. Nisam želeo Crvenu zvezdu, ali šta je tu je. Sad je najvažnije do utakmice spuštati tenziju i učiniti da sve prođe u sportskim okvirima. Nego, hajde da sačekamo, i Zvezda i Dinamo imaju još po dve utakmice do tada, nemojte da bude da pravimo ražanj, a zec još u šumi. Čekaju ih ozbiljni rivali u 3. kolu, najpre sa tim da se izbore, pa onda da pričamo o ovoj utakmici - rekao je Zdravko Mamić za Informer.

On je istakao da je najvažnije da sve prođe u sportskim okvirima, bez dizanja tenzije.

- Naravno, ako do utakmice dođe, ja ću jako želeti da prođe Dinamo, uprava Crvene zvezde će želeti da prođe Zvezda i to je normalno. Van terena možemo da budemo prijatelji i da se družimo, ali na terenu ćemo biti rivali. Uveren sam da će sve proći u najboljem redu, kako u Zagrebu, tako i Beogradu, nikom nije stalo da dođe do bilo kakvih nereda. Važno je samo da svi ostanu mirni i ne dižu tenziju - dodao je Mamić.

Video: Da li nam sledi duel Zvezde i Dinama iz Zagreba? Žreb za Ligu šampiona evocira stara vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA