≫ 

Stanković pred Šerif: "Ne pretim, ali bih odmah potpisao to što kažeš! Dvojica igrača imaju virus"

Crveno-beli će u utorak možda igrati bez Babića i Pavkova...

  • 14
Dejan Stanković

Foto: Telegraf.rs

Fudbaleri Crvene zvezde u utorak od 20.30 minuta igraju prvi meč 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Šerifa, a trener srpskog šampiona Dejan Stanković izneo je svoja očekivanja pred ovaj duel.

Logično, konferencija nije mogla da prođe i bez pominjanja Dinama iz Zagreba koji je potencijalni rival crveno-belih u plej-ofu.

-Ne mogu još da dobacim dotle, nismo još prošli ni mi ni oni. Ako bude, imaćemo dosta vremena da se priča o tome. Mi živimo sa pritiskom i svakodnevno gledamo da napredujemo. Da sad razmišljamo o njima, to nam ne igra nikakvu ulogu. Nemam prostora da razmišljam ni o čemu sem o Šerifu. Šerif je jedna stanica za sve na su klubu. To znači da se ulazi u petu godinu grupne faze jakog takmičenja. Daće Bog da sve bude kako treba, onda ko dođe u plej-ofu to je samo ekstra za sve nas - rekao je Stanković pre nego što se okrenuo narednom rivalu:

- Dosta zavisi od nas kakav će rival da bude. Protiv Kairata smo ušli dosta jako, uz pritisak, to ćemo gledati i protiv Šerifa da uradimo. Uz jak pritisak, direktnu igru... da ne damo razmenu pasova. Imaju momke sa individualnim kvalitetom, ali igramo kod kuće i od nas dosta zavisi kako će Šerif igrati.

Pokušao je Stanković i da povuče paralelu između Kairata i Šerifa.

- Ne možeš da uporediš nikoga, dok ne odigraš meč s njima. Svaka utakmica nosi svoje nešto. Kad bi upoređivali Kairat i Šerif, Kairat je negde 7.5 , a Šerif u nekim segmentima možda osam. Ali kad bih raščlanio sve, ima razlike između te dve ekipe. Dosta će ipak zavisiti od nas. Ako Šerif pustiš da igraju, mogu da te stave u ozbiljan problem. Spremni smo za izazov gledamo nas, igramo kod kuće. Lepše i bolje nismo mogli da očekujemo.

Na pitanje novinara da li je možda sada dosta i pobeda od 3:0, naslanjajući se na onaj trijumf protiv Kairata od 5:0, Stanković je rekao:

Luis Dioni, Dejan Stanković

Foto: Marko Jovanović

- Ja ne pretim, ali ako ti to kažeš ja bih odmah potpisao da bude 3:0. Međutim, biće to jedna teška utakmica. Treba dosta da se namesti da se ponovi utakmica. Ja ne sanjam o tome, ja sam realista. Sanjam o jakoj i kompaktnoj utakmici. Imamo odlične igrače koji se snalaze na tuđoj polovini, treba ih dovesti u situaciju da pruže svoj talenat i budu pravi. Ne verujem da se slučajno dolazi u 3. kolo.

Imaće Zvezda i određenih kadrovskih problema za meč sa Šerifom.

- Nikolić je još ranije povredio članak. Babić ima temperaturu i stomačni virus, Pavkov isto ima temperaturu i stomačni virus.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baster

    2. avgust 2021 | 15:39

    Još i Pankova da uhvati neki virus i biće dobre odbrane a samim tim i igre..

  • Moni

    2. avgust 2021 | 15:48

    Ko li drži tog nesretnog Pankova...zbog njega tera Degeneka iz zvezde...sad i Pavkov na transfer listi...gde sve vodi...koji menadžeri mešetare po zvezdi...

  • Cure

    2. avgust 2021 | 16:43

    Sto pankova nije uxvatio virus na jedno godinu dana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA