≫ 

Kakva scena u Rusiji: Zmija upala na teren i prekinula meč Partizanovog narednog rivala u Evropi

Nesvakidašnji događaj na utakmici Ahmat - Soči

  • 0
Zmija, Soči, Terek, Rusija Foto: Printscreen/Twitter

Soči, naredni rival Partizana u kvalifikacijama za Ligu konferencija, igrao ovog ponedeljka meč ruske Premijer lige protiv Ahmata u Groznom u kom je slavio sa 2;1, a utakmica u prestonici Čečenije prekinuta je već u 6. minutu iz razloga što se na terenu našla zmija. Prava, pravcata...

Nezvani gost pojavio se ispred peterca domaćeg tima, ali je pravovremenom reakcijom ljudi koji rade na održavanju igrališta odstranjen sa terena, pa je utakmica nastavljena.

Soči je do prednosti stigao u 26. minutu i to autogolom domaćeg fudbalera Utkina, zanimljivo na strani na kojoj se zmija pojavila na početku utakmice.

Izgledalo je da će naredni rival Partizana rutinski odraditi posao i upisati premijerni trijumf nakon što je poveo sa 2:0 u 59. preko Hrvata Dugandžića.

Domaćini su u finišu uspeli da smanje prednost i unesu kakvu-takvu neizvesnost preko Rumuna Jančua koji je kaznio grešku golmana Sočija Zabolotnjeg u 86. minutu, ali nisu imali snage za totalni preokret.

Video: Sramno! 24-godišnjak BMW-om uleteo na fudbalski stadion i unuštio teren

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA