Krstajićev TSC gazi redom i drži korak s Partizanom, Kolubara primila 4 komada u Senti

Nova ubedljiva pobeda ekipe iz Bačke Topole koja deli vrh tabele s crno-belima

  • 2

Posle tri odigrana kola u Superligi samo je ekipa TSC-a uz rame lideru Partizanu (sve tri pobede), a novi trijumf ekipa Mladena Krstajića zabeležila je na terenu u Senti, gde je porazila Kolubaru sa 4:0 (2:0).

Ponovo se debitant u superligaškom društvu iz Lazarevca nije proslavio, a još jednim ubedljivim porazom rano je istakao kandidaturu za ekspresan povratak u Prvu ligu.

TSC je poveo sjajnim golom Saše Tomanovića u 11. minutu (koji možete videti na početku teksta), a kada je i Stanojlović u 31. posle kornera na drugoj stativi povisio na 2:0, bilo je jasno da bodovi sigurno ostaju u Senti.

Kolubara je preko Đenića stigla do pogotka i smanjenja u 53. minutu, ali je gol poništen zbog ofsajda na asistenciju iz VAR sobe, da bi svaka dilema oko trijumfa bila otklonjena u 63. minutu i to sa bele tačke.

Defanzivac gostiju Bakić rukom je izblokirao pokušaj jednog igrača TSC-a u šesnaestercu, a ponovo je VAR proverio i dodelio najstrožu kaznu domaćinu koju je realizovao iskusni Đuro Zec.

Tačku na trijumf TSC-a stavio je Stefan Vukić preciznim udarcem sa desnog krila, a gosti su do kraja utakmice propustili nekoliko šansi da ublaže poraz.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mare

    2. avgust 2021 | 21:29

    Pa lako je njima kad imaju bivšeg selektora reprezentacije srbije! Hahaha

  • Haha

    2. avgust 2021 | 22:09

    Jos samo da nema telefonskih poziva pre tekme i da poverujemo u sta se pise

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA