Mozzart daje najveće kvote na svetu: Zvezda 1,43, PSV 1,33, Rendžers 2,55

Nigde nećete moći da nađete veće

  • 3
Filipo Falko, Luis Dioni, Aleksandar Dragović, Marko Gobeljić

Foto: Marko Jovanović

Utorak je dan za kvalifikacije za Ligu šampiona. Bukmejkeri Mozzarta su za danas spremili tri kvote koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu. U ponudi je pojačani kec na pobedu Crvene zvezde protiv Šerifa iz Tiraspolja, kao i promo kvote na trijumf PSV-a protiv Midtjilanda i dvojku na Rendžers u Malmeu.

Uživajte i zaradite uz najveće koeficijente na planeti u Mozzartu

CRVENA ZVEZDA – ŠERIF (UTORAK, 21.00), KEC 1,43

Navijači Crvene zvezde su u transu, temperatura raste posle žreba koji je crveno-belima kao potencijalnog rivala za plasman u Ligu šampiona doneo zagrebački Dinamo. Ipak, pre toga mora da se izbaci moldavski Šerif koji je u prethodnoj rundi eliminisao jermenski Alaškert. Četa Dejana Stankovića je favorit u dvomeču trećeg kola. Forma srpskog šampiona je u usponu posle lošeg starta.

Pobeđen je prošle nedelje Kairat na Marakani sa 5:0, a proteklog vikenda pao je Spartak u Subotici sa 3:1 u Superligi Srbije. Stanković bi na teren trebalo da pošalje isti tim koji je pre sedam dana pregazio kazahtanskog šampiona. Novajlija, Francuz Lois Dioni bi trebalo da bude najistureniji u špicu, dok bi probuđeni Italijan Filipo Falko trebalo da ima prednost u odnosu na El Fardu Bena.

Filipo Falko

Foto: Marko Jovanović

Za kreacije su zaduženi Aleksandar Katai i Mirko Ivanić. Šerif iz Tiraspolja je legija stranca, a najveća opasnost po Milana Borjana preti od Brazilca sa moldavskim pasošem Luvanora. Nezgodan je i Kolumbijac Kastanjeda.

Imaće crveno-beli veliku pomoć s tribine stadiona Rajko Mitić. Neće bit pun kapacitet zbog predostrožnosti, ali se očekuje svih 27.000 gledalaca koliko je dozvoljeno da bude prisutno na našem najvećem stadionu.

PSV – MIDTJILAND (UTORAK, 20,00), KEC 1,33

FK PSV, Marko van Hinkel

Foto: AP/Tanjug

Otišao je brzonogi napadač Donjel Malen u Borusiju iz Dortmunda, ali PSV ne mora da brine za golove, tu je iskusni tandem Eran Zahavi – Mario Gece. Izraelac i Nemac su u prethodnoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona pregazili turskog velikana Galatasaraj.

Midtjiland je uspeo da eliminiše škotskog vicešampiona Seltika golom Nigerijca Rafaela Onjedike u prvom produžetku revanša u Danskoj. Prednost Skandinavaca je što je domaće prvenstvo u punom jeku, prošla su tri kola, a Midtjiland ima dve pobede i poraz.

Holandska Eredivizija nije krenula. Čak sedam golova u mreži Galatasaraja u dvomeču prethodne runde je pokazatelj da su izabranici nemačkog stručnjaka Rodžera Šmita u formi već na startu sezone. Meč na Filips stadionu u Ajndhovenu biće prvo odmeravanje snaga ovih timova.

MALME – RENDŽERS (UTORAK, 19,00), DVOJKA 2,55

FK Slavija Prag - FK Rendžers

Foto: Tanjug / AP

Gosti iz Glazgova biće oslabljeni u prvom meču trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona u Malmeu. Zbog suspenzije iz prošle sezone ne mogu da igraju Nigerijac Leon Balagun, Glen Kamara i Kemar Rufe, prošle sezone najbolji strelac šampionata Škotske sa 14 golova. Na golu će biti Alan Mekgregor koji je preskočio prvi meč Premijer lige protiv Livingstona. Neizvesno je igranje prve zvezde tima, Kolumbijca Alfreda Morelosa koji je bio u karantinu posle povratka u klub sa Kopa Amerike.

Nije spreman najbolji igrač Rendžersa prethodnih godina i verovatno ni na njega Džerard neće moči da računa. Uz to, engleski veteran Džermejn Defo nije prijavljen za dvomeč sa Malmeon. U tim bi trebalo da se vrati Rajan Džek posle oporavka od operacije. Hrvat Niko Katić ima povredu kolena i on je van konkurencije za tim u Malmeu. Švedskog šampiona s klupe predvodi Danac Jan Dal Tomason.

Prednost Šveđana je što je šampionat u punom jeku. Najbolji igrač skandinavskog tima je nekadašnji napadač Rijeke, pozajmljen iz grčkog PAOK-a, Antonio Čolak. Sve bolji je i nekadašnji igrač Partizana i Čukaričkog Veljko Birmančević. Ovi timovi su igrali kvalifikacije za Ligu šampiona pre deset godina. Malme je tada izbacio škotskog velikana posle pobede na Ajbroksu sa 1:0. U revanšu je bilo bez pobednika – 1:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA