≫ 

Čukarički produžio ugovor dvojici najboljih igrača

Čeka se i potpis Asmira Kajevića...

  • 0
Fk Čukarički, Fk Crvena Zvezda Docić , u sredini, u duelu sa Kangom Foto: Nikola Tomić

Fudbalski klub Čukarički, dva dana pred duel sa Hamarbijem u okviru 3. kola kvalifikacija za Ligu Konferencija, produžio je ugovore Markom Docićem i Srđanom Mijailovićem - dvojicom trenutno najbolljih fudbalera Brđana uz Đorđa Jovanovića!

Docić je kapiten Čuke i u klubu je od 2016. godine, dok je Mijailović za vrlo kratko vreme na Brdu pokazao sav svoj kvalitet.

- Oni će biti na Banovom brdu najmanje do 2024. godine. Naravno, osim u slučaju da naiđe baš dobra ponuda koju bi bilo teško odbiti. Njih dvojica će svakako biti zadovoljni u Čukaričkom – rekao je direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, koji je još dodao:

- Takve razgovore vodimo i sa Asmirom Kajevićem, koji ima ugovor na još godinu dana. Videćemo da li ćemo sve konkretizovati uskoro ili po isteku ugovora. Uglavnom, Docić, Mijailović i Kajević su igrači koje želimo da zadržimo, igrači koji su potrebni Čukaričkom, igrači uz koje stasaju mladi momci. Tako smo radili i u prethodnom periodu, i to se pokazalo ispravnim.

Fokus svih u Čukaričkom je, naravno, usmeren na prvi meč trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija protiv Hamarbija.

- Izuzetno bitna utakmica. Momci jednostavno treba da daju maksimum, da igraju za sebe, za klub, za srpski fudbal. Znamo kvalitete Hamarbija, gledali smo njihove mečeve protiv Maribora, odlični su i u švedskom šampionatu. Ali, govorio sam to i ranije, ponoviću i sada, igra se 11 na 11. I Molde je bio opasan, pa smo u Norveškoj igrali 0:0, a tada je važilo pravilo gola u gostima, pa su oni bili u prednosti. Na Brdu smo promašili šansu, pa rano primili gol... Nadam se da će sada biti drugačije protiv Skandinavaca - rekao je Matijašević.

Pozvao je Matijašević i publiku da podrži Čukarički i da napravi lepu atmosferu na stadionu Partizana.

- Ulaznice su besplatne, termin je odličan, posle mečeva preostala dva naša predstavnika u istom takmičenju, Partizana i Vojvodine. Za publiku će biti otvorena zapadna tribina Partizanovog stadiona, nadam se da će navijači doći i podržati naš tim u evropskim utakmicama, baš kao što je to bio slučaj i do sada. Bili smo zahvalni publici posle duela protiv Sumgaita, napravili su odličan ambijent, u kojem je bilo lakše i našim prvotimcima – podsetio je Matijašević.

Video: Ispaljen projektil na Brdu, ali u mrežu Metalca: Strašna golčina Savića sa 20 i kusur metara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA