≫ 

Dinamo razbesneo navijače zbog odluke za meč sa Zvezdom, trener naredio igračima samo jednu stvar

Modri trenutno misle samo o Legiji, ali gledaju i ka plej-ofu gde su donekle razočarali svoje navijače

  • 2
FK Dinamo Zagreb, Maksimir stadion Printskrin: Youtube/Hrvatska Nogometna Televizija

Čelnici Dinama iz Zagreba razbesneli su svoje navijače odlukom da ograniče ulaznice za potencijalni duel sa Crvenom zvezdom u plej-ofu Lige šampiona!

Organiče u smislu da će pravo preče kupovine imati oni navijači koji uživo budu gledali duel 3. kola protiv Legije u sredu, što se nije svidelo onima koji imaju godišnje karte.

Otuda i ne čudi što su ostavili veliki broj negativnih komentara na zvaničnu objavu kluba, pozivajući se da ima oko 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica koji nemaju praktično nikakve privilegije niti su ih imali u prethodnoj sezoni kada je bila pandemija.

S druge strane, trener Dinama Damir Krznar pokušava da održi fokus igrama na dvomeč sa Legijom i ne želi da pominje Zvezdu.

- Momci su izuzetno fokusirani, na tome im se zahvaljujem, ali im i naređujem: Legija, Legija i Legija nam je jedina bitna! Ispred nas je zahtevna utakmica, možda i najvažnija u ovom delu kvalifikacija. Utakmica koja nas, ako sve bude u redu, vodi u plej-of i time je naš osnovni cilj ispunjen, ulazak u LE i prilika da uđemo u LŠ.

Video: Da li nam sledi duel Zvezde i Dinama iz Zagreba? Žreb za Ligu šampiona evocira stara vremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • VEC

    3. avgust 2021 | 19:45

    SU IM GAĆE SPALE, SAD SAMO DA IH ODRADIMO!!! ZVEZDA ZAUVEK!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA