≫ 

Okončan i poslednji korak: Lukač prošao medicinske preglede, u sredu potpisuje za Partizan

Iskusni čuvar mreže će se obavezati na jednogodišnju saradnju sa crno-belima

  • 11
milan lukač Foto: MN Press

Naslednik Vladimira Stojkovića na golu Partizana - Milan Lukač, uspešno je danas u poslepodnevnim časovima prošao lekarske preglede, pa će sutra ujutru parafirati ugovor sa klubom iz Humske, pošto je već ugovorio sve detalje, kako je Telegraf u ponedeljak i najavio.

Lukač će se, za početak, obavezati na jednogodišnju vernost, a dve strane će u hodu, ukoliko i Partizan i iskusni golman budu zadovoljni budućom saradnjom, dogovarati dalje korake.

Zbog činjenice da je tek danas prošao medicinsku proceduru, odnosno preglede, koji su prolongirani za dan iz tehničkih razloga, te nije praktično nijednom trenirao sa timom, Lukač neće biti na spisku putnika za Soči.

Podsetimo, posle odlaska Stojkovića u Al Feihu, trener Aleksandar Stanojević je dao odrešene ruke treneru golmana Nemanji Jovšiću i šefu skauting službe, nekada legendarnom čuvaru mreže crno-belih Ivici Kralju odrešene ruke da nađu novog golmana.

Ideja je isprva bila da to bude mlad čuvar mreže, potencijal, ali je plan u hodu promenjen i odlučeno je da se angažuju Milan Lukač zbog činjenice da je pre osam godina sa velikim uspehom branio u Humskoj, poznaje prilike u klubu, a osvojio je šampionsku titulu u sezoni 2014/2015.

Pored Partizana, Lukač je još branio boje Mladosti iz Bačkog Jarka, Žarkova, Srema, Čukaričkog, AEK iz Atine i OFK Beograda...

Video: Odepili ste za odbojkašicom i njenom sestrom: Ali prelepe su seke i drugih sportista i sportistkinja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • uprava i trener napolje

    3. avgust 2021 | 19:13

    Kakve gluposti radite vi koji trosite novac partizana.Zar nam je potreban golman...??? ko pere lovu dovodeci covjeka koji je vec jednom nogom u peniji...imamo 2 dobra cuvara..sad nam treba neko da propusta nakon tel poziva..STA JE SA najboljim igracem refiona.SEHDUBA SUMOM...ako Partizan misli uzeti titulu bez Sume nema sanse..izdaja i dalje traje..uprava i trener napolje...

  • Ssss

    3. avgust 2021 | 20:00

    Vracaju Pantica dva puta, Stojkovica, Lukaca, Rikarda i jos mnoge druge, a Zvezdi se podsmevali sto vraca Boacija i Srnica.

  • D. M.

    3. avgust 2021 | 19:39

    Vratite Zalada! On ima iskustva, a samo je "malo" stariji od Lukača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA