Trener Šerifa: Crveni karton je uticao na meč, Zvezda nije loše igrala, šanse su 50:50

Za sedam dana, Crvena zvezda će gostovati u Tirsapolju

  • 4
Mirko Ivanić Foto: Marko Jovanović

Trener Šerifa Jurij Vernidub istakao je da se njegov tim spremao za meč u Beogradu, te da Crvena zvezda nije odigrala loše u remiju (1:1) prve utakmice treće runde kvalifikacija za Ligu šampiona.

- Ne mislim da je Zvezda loše igrala, ali smo se i mi spremali za ovaj meč, pokrili smo delove gde smo znali odakle dolazi opasnost. Znalo smo da je ovde jako teško da se igra, plus podrška navijača. Sve je otvoreno i mislim da treba ozbiljno da se pripremimo za revanš. Šanse su 50:50 - rekao je Vernidub.

Najbolji strelac moldavske ekipe Luvanor nije bio na spisku za meč protiv crveno-belih, a trener je sada otkrio i zbog čega.

- Imao je problem i nije bio ni prijavljen . Za nas je to veliki problem, on je lider. Nadam se da ce igrati u Tiraspolju - kazao je on.

Upitan da li je crveni karton Gejlora Kange u 58. minutu uticao na tok susreta, Vernidub je odgovorio pozitivno.

- Mislim da je crveni karton uticao na meč. Uticao bi i da smo mi dobili. Zato sam ja i promenio dva igrača koji su dobili zute kartone - zaključio je strateg Šerifa.

Za sedam dana, Crvena zvezda će gostovati u Tirsapolju.

Video: Poruka Delija igračima posle Šerifa je bila jasna: Ti dole na terenu Zvezdin grb što nosiš

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • az

    4. avgust 2021 | 00:17

    Crveni nije dobio Kanga već Stanković. Da ga je na vreme zamenio, ne bi bilo kartona.

  • Bravo

    3. avgust 2021 | 23:51

    Nadam se da će Stanković ovo pročitati. Oba igrača sa žutim kartonima zamena. A ne kao "mister blister" da ih ostavlja u igri i to obojca defanzivni vezni. Kao metu da im je nacrtao

  • Srđan

    4. avgust 2021 | 08:20

    Da budem iskren, Stanković je morao reagovati pre isključenja! Ali je nesporno da je rumunski sudija imao neujednačen kriterijum kod sviranja faulova, pokazivanja kartona... tolerisao je golmanu Šerifa da odugovlači igru i otresa blato sa kopački!!! Šerif je jedna stabilna i disciplinovana ekipa, ali daleko od toga da se ne može pobediti !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA