≫ 

Najlepša slika dana: Eriksen se pojavio na treningu Intera

Danac čeka dalje instrukcije lekara u vezi sa svojim daljim kroacima

  • 0
kristijan eriksen

Foto: twitter/Inter_en

Danski fudbaler Kristijan Eriksen pojavio se na treningu svog kluba Intera prvi put otkako je na Evropskom prvenstvu doživeo srčani udar i jedva ostao živ.

Eriksen je u sredu obradovao siagrače, trenera Simonea Inzagija, pozdravio se sa svima, izgrlio i proćaskao, naravno i dalje je van treninga jer nema dozvolu lekara da nastavi da se bavi fudbalom.

Podsetimo da je Dancu nakon srčanog udara koji mu se desio tokom meča sa Finskom u Kopenhagenu, ugrađen uređaj za praćenje stanja srčanog mišića (ICD defibriltor), šest dana je proveo u bolnici i sada se oseća odlično - i fizički i mentalno.

 

Ipak, i dalje lebdi veliko pitanje da li će se nadalje profesionalno baviti fudbalom.

- Kristijan Eriksen ne može u Italiji da dobije dozvolu da ponovo igra fudbal - izjavio je doktor Frančesko Brakonaro, član lekarske komisiej Fudbalskog saveza Italije.

- Ako mu se ukloni defibrilator, i ako se pokaže da mu se problem može rešiti, onda bi mogao da se vrati - kaže Brakonaro.

O Eriksonovom zdravlju trenutno brinu danski lekari, koji će o svim najnovijim informacijama obaveštavati lekarski tim Intera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA