Nijedan srpski tim nije favorit: Šta čeka Partizan, Vošu i Čuku u novim bitkama u Ligi konferencija?

Svi predstavnici Srbije u trećem kolu kvalifikacija imaju pred sobom ozbiljne prepreke

  • 9
Đorđe Petrović Foto: MN Press

Fudbaleri Partizana, Vojvodine i Čukaričkog igraju večeras prve mečeve trećeg kola kvalifikacija za Ligu konferencija, a prema prognozama kladionica, nijedan naš predstavnik nije favorit pred prve susrete.

Prvi će na teren igrači Partizana, koji od 18 sati igraju u gostima protiv ruskog Sočija, a trener Aleksandar Stanojević istakao je da je domaći tim favorit u ovom meču.

- Mi smo povlašćeni u žrebu, jasno je kakav nam je s te strane status u Evropi, imamo više iskustva. Ali, ne možete da budete favorit protiv kluba koji je bio na četiri boda od drugoplasirane ekipe u jakoj ruskoj ligi. Vidite kakav stadion imaju, kakve uslove, koliko ulažu - rekao je Stanojević na konferenciji za medije pred meč.

Na papiru, Partizan ima teži posao u 3. kolu kvalifikacija za Ligu konferencije (Soči), nego što će ga, ako prođe, imati u plej-ofu (ide na pobednika dvomeča Santa Klara - Olimpija). Danas (18.00) u Rusiji crno-beli će probati da dođu do povoljnog rezultata pred revanš - kvota na keca je 2,55, na iks 3,20, a na dvojku 2,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Soči - Partizan.

Vojvodina u Novom Sadu od 17 sati dočekuje favorizovani austrijski Lask, a šef stručnog štaba Slavoljub Ðorđević smatra da je pred njegovim timom ozbiljan zadatak.

- Lask je stabilan evropski klub, koji ima sjajne rezultate u protekle dve godine u Evropi. Pretprošle sezone su ispali u osmini finala Lige Evrope od Mančester Junajteda, prošle im je falio bod da prođu grupu. LASK ima ozbiljan igrački kadar, igraju direktan fudbal, dosta trče i fizički su jaki i disciplinovani. Njihovo najopasnije oružje je što igraju kao tim, nema individualaca - rekao je Ðorđević.

Uspela je Vojvodina da dođe do 3. kola kvalifikacija za Ligu konferencije, gde je večeras (19.00) u Novom Sadu očekuje prvi duel protiv austrijskog LASK-a, koji je favorit: kvota na keca je 5,30, na iks 3,70, na dvojku 1,68. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vojvodina - LASK.

Fudbaleri Čukaričkog od 21 sata na stadionu Partizana dočekuju švedski Hamarbi.

- Ekipa je maksimalno spremna za utakmicu koja je od ogromne važnosti za klub, ali i srpski fudbal u globalu. Svakako da očekujemo tvrdu utakmicu. Znamo ko nam je rival, kakav stil fudbala gaje. Imamo iskustvo od pre dve godine, kad nam je rival bio Molde. Hamarbi ima sličan mentalitet i fizionomiju igre, na nama je da ostvarimo bolji rezultat nego što je to bio slučaj protiv Norvežana - kazao je trener Čukaričkog Pavle Delibašić.

Čukarički je u podređenom položaju pred večerašnji (21.00) prvi meč protiv švedskog Hamarbija, ali Brđani najavljuju da idu po pobedu. Kvota na keca je 3,35, na iks 3,20, a na dvojku 2,25. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Čukarički - Hamarbi.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GP

    5. avgust 2021 | 12:23

    Partizan nije srpski klub on je hrvatski Tudjmanov klub

  • Zlatko Psihopata

    5. avgust 2021 | 14:21

    Ovo jednostavno nije tačno. Partizan je favorit po stranim kladionicama. Provjerite sajt rezultati com. A mišljenje Zvezdine Mocart kladionice nikoga ne zanima.

  • 🔴🔵⚪

    5. avgust 2021 | 14:10

    Dok partizan bitke bije hrvatski se barjak vije 🇭🇷🏁

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA