≫ 

Čudna izjava trenera Napretka pred dolazak na Marakanu: Nismo mnogo izgubili, ako izgubimo od Zvezde

Milan Đuričić ističe da će njegov tim dati sve do sebe, ali i da ekipi fali mnogo igrača

  • 12
milan đuričić Foto: MN Press

Fudbaleri Crvene zvezde i Napredaka u petak od 20 sati na stadionu "Rajko Mitić" igraju u četvrtom kolu Superlige.

Trener fudbalera Napretka iz Kruševca Milan Ðuričić, uoči utakmice sa Zvezdom, izjavio da će njegov tim učiniti sve da odigra maksimalno dobro, ali je imao i čudan nastavak te izjave koji glasi "A i ako izgubimo, nismo mnogo izgubili".

- Učinićemo sve da odigramo maksimalno dobro, a i ukoliko izgubimo, nismo mnogo izgubili. Fali nam dosta igrača. Sada ne može da brani golman Vasiljević, koji je pozajmljen iz Crvene zvezde i takav je dogovor klubova. Kerkez je na putu oporavka i verovatno će biti spreman za utakmicu sa Lučancima. Nedostaju nam i dalje Pantić, Milovanović i Stevanović, ali očekujem da se vrati Mršić i tu bi malo više dobili na skoku. U svakom slučaju, imamo utakmicu u kojoj treba da se izmerimo i u jednoj lepoj atmosferi se predstavimo na najbolji način. I verujem da će tako biti - rekao je Ðuričić za klupski sajt.

Defanzivac Napretka Jovan Marinković rekao je da o samoj Crvenoj zvezdi nije potrebno trošiti puno reči, već se fokusirati isključivo na sopstvenu igru.

- O protivniku, aktuelnom šampionu, ne treba trošiti reči. Gledamo sebe, spremamo se, radili smo analizu protivnika i znamo koje su naše prednosti na toj utakmici. Pokušaćemo da iskoristimo neke njihove mane kako bi došli do povoljnog rezultata i vratili se kući zadovoljni - kazao je Marinković.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bugi

    5. avgust 2021 | 15:09

    Ovaj covek je pokazao svoj karakter prosle sezone, kada je ostao u ligi tako sto mu je namesteno bar 5-6 pobeda… Da ima bar malo obraza davno bi se povukao iz Krusevca. Pritom mislim da nije los trener, ali je tanak covek. Savin Partizan i kada je igrao lepo, to je najvise zahvaljujuci Djumiju…Ali ukalja obraz posle toga.

  • 🙃

    5. avgust 2021 | 15:24

    Bas cudno, svi ocekujemo pobedu Napretka 😂😂

  • duka

    5. avgust 2021 | 15:49

    Kakva nam je struka u fudbalu nije ni cudo kakav nam je fudbal

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA